"باشد" هم برگرفته از همان مرحوم و سرگودبوی است ؛ البته علاوه بر اینکه مرحوم فقط به مرده اطلاق نمیشه ، کسایی که از انجمن رفتن از دیدگاه من مرحوم حساب میشن ، مثل مرحوم بینگو + :-d
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
:icon_8:
"باشد" هم برگرفته از همان مرحوم و سرگودبوی است ؛ البته علاوه بر اینکه مرحوم فقط به مرده اطلاق نمیشه ، کسایی که از انجمن رفتن از دیدگاه من مرحوم حساب میشن ، مثل مرحوم بینگو + :-d
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
"باشد" هم برگرفته از همان مرحوم و سرگودبوی است ؛ البته علاوه بر اینکه مرحوم فقط به مرده اطلاق نمیشه ، کسایی که از انجمن رفتن از دیدگاه من مرحوم حساب میشن ، مثل مرحوم بینگو + :-d[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
به درک
این از کی برگرفته شده ؟
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
"باشد" هم برگرفته از همان مرحوم و سرگودبوی است ؛ البته علاوه بر اینکه مرحوم فقط به مرده اطلاق نمیشه ، کسایی که از انجمن رفتن از دیدگاه من مرحوم حساب میشن ، مثل مرحوم بینگو + :-d[/div][/quote]
به درک :icon_10:
این از کی برگرفته شده ؟ :icon_2:
به درک
این از کی برگرفته شده ؟
گومر
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]:icon_8:
به درک :icon_10:
این از کی برگرفته شده ؟ :icon_2:[/div][/quote]
گومر:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.