اولین نفری بودم که اقدام به نقش گرفتن کردم
هنوز وارد داستان نشدم
نمیدونم چرا احساس میکنم امضاتو یه کوچولو اسکی رفتی
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]هی خدا:icon_7:[/div][/quote]
وات د فاز؟؟؟؟؟؟؟:icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
هنوز وارد داستان نشدم:icon_7:[/div][/quote]
نمیدونم چرا احساس میکنم امضاتو یه کوچولو اسکی رفتی:|:|:|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
اکانتت که فروش رفت بیا تهیه کنندگیش رو قبول کن ... سیمرغ بلورین رو شاخشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امیر حسین فیلمش کی میاد دانلود کنیم[/div][/quote]
اکانتت که فروش رفت بیا تهیه کنندگیش رو قبول کن ... سیمرغ بلورین رو شاخشه :icon_4:
سیمرغ بلورین چیه؟؟؟؟؟؟
اسکار میگیره!
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امیر حسین فیلمش کی میاد دانلود کنیم[/div][/quote]
اکانتت که فروش رفت بیا تهیه کنندگیش رو قبول کن ... سیمرغ بلورین رو شاخشه :icon_4:[/div][/quote]
سیمرغ بلورین چیه؟؟؟؟؟؟
اسکار میگیره!:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
هنوز وارد داستان نشدم
نمیدونم چرا احساس میکنم امضاتو یه کوچولو اسکی رفتی
از کی؟
هر کیه من نیستم
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]هی خدا:icon_7:[/div][/quote]
وات د فاز؟؟؟؟؟؟؟:icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
هنوز وارد داستان نشدم:icon_7:[/div][/quote]
نمیدونم چرا احساس میکنم امضاتو یه کوچولو اسکی رفتی:|:|:|[/div][/quote]
از کی؟[/div][/quote]
هر کیه من نیستم:mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4:
سیمرغ بلورین چیه؟؟؟؟؟؟
اسکار میگیره!
هرهرهر
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امیر حسین فیلمش کی میاد دانلود کنیم[/div][/quote]
اکانتت که فروش رفت بیا تهیه کنندگیش رو قبول کن ... سیمرغ بلورین رو شاخشه :icon_4:[/div][/quote]
سیمرغ بلورین چیه؟؟؟؟؟؟
اسکار میگیره!:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
هرهرهر:|
استعفرالله دیگه این حرفو نزنی که حرام اندر حرام هست فروش اکانت ممنوع
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امیر حسین فیلمش کی میاد دانلود کنیم[/div][/quote]
سنگین بود حرف ... 20 ثانیه ی دیگه سکوت
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امیر حسین فیلمش کی میاد دانلود کنیم[/div][/quote]
استعفرالله دیگه این حرفو نزنی که حرام اندر حرام هست فروش اکانت ممنوع[/div][/quote]
سنگین بود حرف ... 20 ثانیه ی دیگه سکوت :icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.