تا حالا چند تا اکانت ساختی که توش اسم alemi باشه؟ مثلاً alemi-9
دروغ چرا یکی دوتا ساختم
هدفت از ساختن اکانت با اسم من چی بود؟
بچگی کرد شما به بزرگی خودت ببخش
باشد
خدایا اگر دستبند تکبر نمیبست دست کمانگیر ما را کسی تا قیامت نمی کرد پیدا از آن گوشه کهکشان تیر ما را....
[quote][div][b]orel77[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-8[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-6[/b][/div][div]هدفت از ساختن اکانت با اسم من چیه؟ :icon_10:[/div][/quote]
برو از هرکسی که ساخت بپرس :ugeek:[/div][/quote]
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-6[/b][/div][div]تا حالا چند تا اکانت ساختی که توش اسم alemi باشه؟ مثلاً alemi-9 :icon_10:[/div][/quote]
:lol:
دروغ چرا یکی دوتا ساختم :ugeek:[/div][/quote]
هدفت از ساختن اکانت با اسم من چی بود؟ :icon_10:[/div][/quote]
بچگی کرد شما به بزرگی خودت ببخش :icon_10:[/div][/quote]
باشد :icon_10:
تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟
باتشکر از برنامه خوبتون
توسط کی شو یادم نمیاد ولی خب s9 s12 s13 s14 که بازی کردم فارم شدم از اون موقع به بعد دیگه هر سروری که بازی کردم فارم نشدم و تا آخرش بازی کردم.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟ :D
باتشکر از برنامه خوبتون :icon_1:[/div][/quote]
توسط کی شو یادم نمیاد ولی خب s9 s12 s13 s14 که بازی کردم فارم شدم از اون موقع به بعد دیگه هر سروری که بازی کردم فارم نشدم و تا آخرش بازی کردم.
باتشکر از برنامه خوبتون
چند سرور صفر شدی ؟؟؟ توسط کی ؟؟؟
ممنون از پاسخگویی
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟ :D
توسط کی شو یادم نمیاد ولی خب s9 s12 s13 s14 که بازی کردم فارم شدم از اون موقع به بعد دیگه هر سروری که بازی کردم فارم نشدم و تا آخرش بازی کردم.[/div][/quote]
ممنون از پاسخگویی :icon_1:
باتشکر از برنامه خوبتون
ممنون از پاسخگویی
هیچ سرور
خواهش میکنم !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟ :D
توسط کی شو یادم نمیاد ولی خب s9 s12 s13 s14 که بازی کردم فارم شدم از اون موقع به بعد دیگه هر سروری که بازی کردم فارم نشدم و تا آخرش بازی کردم.[/div][/quote]
ممنون از پاسخگویی :icon_1:[/div][/quote]
هیچ سرور
خواهش میکنم !
باتشکر از برنامه خوبتون
ممنون از پاسخگویی
هیچ سرور
خواهش میکنم !
کلید ملید هم آرشیو کردی ؟؟؟ کدوم سرور ؟؟؟
فدای تو
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟ :D
هیچ سرور
خواهش میکنم ![/div][/quote]
فدای تو :icon_1:
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو چه سرور هایی فارم شدی توسط کی ؟؟؟ :D
هیچ سرور
خواهش میکنم ![/div][/quote]
فدای تو :icon_1:[/div][/quote]
آره خب w17 چهار نقره+چهار صندوق آرشیو کردم
اسیرتم داداش !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.