تنبل
به چی علاقه داری ؟
هدفت آینده چی هست ؟
دوست داری چه کاره شی ؟
فقط خواهشا مبهم جواب نده کسی تو رو خفه نمیکند و که بگویی خفه شدم
نمرم در سطح خودم خیلی هم خوب بود با اینکه کمترین معدل عمرمو گرفتم ولی بازم راضیم
به خیلی چیزا ! (الان دارم درک میکنم که چرا اون یارو مبهم جواب میداد ) خب انسان علایق بسیاری داره اگه دوسه تاشو بگه در حق بقیه علایق جفا میشه !
من به طور کلی آدم بلند پرواز و تاحدود زیادی خیالباف هستم ؛ (فکر میکنم همین قدر توضیح در مورد اهداف کفایت کنه )
برای آینده شغلیم فعلا هیچ برنامه ای ندارم ؛ هرچی تو رشته تجربی تو اوجه !
تشکر اصن مبهم ج ندادی کلی برداشت کردم از این پستت میدم روزنامه ها
ممنون فقط به کیهان و وطن امروز نده که نفوذی و برانداز و ... میشیم
خیلی دانیالی
دانیال تو سرت بخوره ... اینم یه چی یاد گرفته هی داره تکرار میکنه ... یه چیز جدید بوگو خو ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]دقیقا بگو چند سال داری ؟
معدلت چند بود ؟
چی میخونی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
دقیقا حدودا 17
18.17 (میشه گفت تقریبا هیچی نخوندم)
علوم تجربی[/div][/quote]
تنبل :ugeek:
به چی علاقه داری ؟
هدفت آینده چی هست ؟
دوست داری چه کاره شی ؟ :icon_10:
فقط خواهشا مبهم جواب نده کسی تو رو خفه نمیکند و که بگویی خفه شدم :? :icon_2:[/div][/quote]
نمرم در سطح خودم خیلی هم خوب بود با اینکه کمترین معدل عمرمو گرفتم ولی بازم راضیم :geek:
به خیلی چیزا ! (الان دارم درک میکنم که چرا اون یارو مبهم جواب میداد :| ) خب انسان علایق بسیاری داره اگه دوسه تاشو بگه در حق بقیه علایق جفا میشه ! :icon_3::D
من به طور کلی آدم بلند پرواز و تاحدود زیادی خیالباف هستم ؛ (فکر میکنم همین قدر توضیح در مورد اهداف کفایت کنه :roll: )
برای آینده شغلیم فعلا هیچ برنامه ای ندارم ؛ هرچی تو رشته تجربی تو اوجه ![/div][/quote]
تشکر اصن مبهم ج ندادی کلی برداشت کردم از این پستت میدم روزنامه ها :|:roll:[/div][/quote]
ممنون فقط به کیهان و وطن امروز نده که نفوذی و برانداز و ... میشیم :D:icon_2:[/div][/quote]
:|:|:|
خیلی دانیالی [/div][/quote]
دانیال تو سرت بخوره ... اینم یه چی یاد گرفته هی داره تکرار میکنه ... یه چیز جدید بوگو خو ...
http://www.cap-voyage.com/wp-content/uploads/2015/12/baklava-istanbul2.jpg
من از اینا خوشم میاد
بیا ... عشق منه این ... ممنون
بعد دیگه از چی خوشت میاد ؟ بگو فراهم آورم
چیچڪ
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]http://www.cap-voyage.com/wp-content/uploads/2015/12/baklava-istanbul2.jpg
من از اینا خوشم میاد :icon_5:[/div][/quote]
بیا ... عشق منه این ... ممنون :icon_1:[/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
:icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5:
بعد دیگه از چی خوشت میاد ؟ بگو فراهم آورم :icon_10:
تنبل
به چی علاقه داری ؟
هدفت آینده چی هست ؟
دوست داری چه کاره شی ؟
فقط خواهشا مبهم جواب نده کسی تو رو خفه نمیکند و که بگویی خفه شدم
نمرم در سطح خودم خیلی هم خوب بود با اینکه کمترین معدل عمرمو گرفتم ولی بازم راضیم
به خیلی چیزا ! (الان دارم درک میکنم که چرا اون یارو مبهم جواب میداد ) خب انسان علایق بسیاری داره اگه دوسه تاشو بگه در حق بقیه علایق جفا میشه !
من به طور کلی آدم بلند پرواز و تاحدود زیادی خیالباف هستم ؛ (فکر میکنم همین قدر توضیح در مورد اهداف کفایت کنه )
برای آینده شغلیم فعلا هیچ برنامه ای ندارم ؛ هرچی تو رشته تجربی تو اوجه !
تشکر اصن مبهم ج ندادی کلی برداشت کردم از این پستت میدم روزنامه ها
ممنون فقط به کیهان و وطن امروز نده که نفوذی و برانداز و ... میشیم
خیلی دانیالی
دانیال پسر به اون گنده ای بخوره سرم ؟
قطع نخاع میشم سید جان
چیچڪ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]دقیقا بگو چند سال داری ؟
معدلت چند بود ؟
چی میخونی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
دقیقا حدودا 17
18.17 (میشه گفت تقریبا هیچی نخوندم)
علوم تجربی[/div][/quote]
تنبل :ugeek:
به چی علاقه داری ؟
هدفت آینده چی هست ؟
دوست داری چه کاره شی ؟ :icon_10:
فقط خواهشا مبهم جواب نده کسی تو رو خفه نمیکند و که بگویی خفه شدم :? :icon_2:[/div][/quote]
نمرم در سطح خودم خیلی هم خوب بود با اینکه کمترین معدل عمرمو گرفتم ولی بازم راضیم :geek:
به خیلی چیزا ! (الان دارم درک میکنم که چرا اون یارو مبهم جواب میداد :| ) خب انسان علایق بسیاری داره اگه دوسه تاشو بگه در حق بقیه علایق جفا میشه ! :icon_3::D
من به طور کلی آدم بلند پرواز و تاحدود زیادی خیالباف هستم ؛ (فکر میکنم همین قدر توضیح در مورد اهداف کفایت کنه :roll: )
برای آینده شغلیم فعلا هیچ برنامه ای ندارم ؛ هرچی تو رشته تجربی تو اوجه ![/div][/quote]
تشکر اصن مبهم ج ندادی کلی برداشت کردم از این پستت میدم روزنامه ها :|:roll:[/div][/quote]
ممنون فقط به کیهان و وطن امروز نده که نفوذی و برانداز و ... میشیم :D:icon_2:[/div][/quote]
:|:|:|
خیلی دانیالی [/div][/quote]
دانیال تو سرت بخوره ... اینم یه چی یاد گرفته هی داره تکرار میکنه ... یه چیز جدید بوگو خو ...[/div][/quote]
دانیال پسر به اون گنده ای بخوره سرم ؟ :|:| :shock:
قطع نخاع میشم سید جان :|
http://www.cap-voyage.com/wp-content/uploads/2015/12/baklava-istanbul2.jpg
من از اینا خوشم میاد
بیا ... عشق منه این ... ممنون
بعد دیگه از چی خوشت میاد ؟ بگو فراهم آورم
چقدر خوبه این
هرچی بود بیار فقط خوشمزه باشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]http://www.cap-voyage.com/wp-content/uploads/2015/12/baklava-istanbul2.jpg
من از اینا خوشم میاد :icon_5:[/div][/quote]
بیا ... عشق منه این ... ممنون :icon_1:[/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
:icon_5::icon_5::icon_5::icon_5::icon_5:
بعد دیگه از چی خوشت میاد ؟ بگو فراهم آورم :icon_10:[/div][/quote]
چقدر خوبه این :icon_2:
هرچی بود بیار فقط خوشمزه باشه :mrgreen:
خوب
شاور هدفت از اومدن به انجمن چیه ؟
چرا سرور 17 شهراتو صفر کردن و با این حال سر بلند و سرافراز با رنک دفاعی از سرور فارغ شدی ؟
راستش من از اون وقتی که انجمنو ترک کردم (فکر کنم اواخر 92 میشد) فکر میکردم که یه ماه دیگه بر میگردم ، یه ماه گذشت و قرار بود دیگه تابستون 93 برگردم ، اونم گذشت و تابستون 94 هم نشد و نهایتا رسید به خرداد 95 ؛ یکی از دلایل مهمی که منو تحریک کرد سریع تر برگردم انجمن (سریعتر؟!) حضور شخصی به نام گومر بود که هر وقت میومدم به انجمن سر بزنم پستاشو میخوندم منو اذیت میکرد.
علاوه بر اون چون میدونستم تقریبا همه قدیمی ها انجمنو ترک کردم گفتم شاید بتونم یکه تازی بکنم و یه دستی به سر و وضع انجمن بکشم.
صفر کردن که مالِ اخر سرور بود ؛ همینجور شوخی شوخی خنده خنده داشتیم نیروهامونو به هم میکوبوندیم حالا آخرِ سرور بخواد جمعیتم 0 باشه یا 1 میلیون مگه فرقی هم میکنه ؟! من 14ام بودم و میدونستم که تو تاپ جمعیت نخواهم بود به خاطر همین رو صفر شدن شهرام توسط بدخواها حساسیت نشون ندادم یه امتیاز دفاعی هم گرفتم در اثر همون بکوب بکوبا !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]خوب
شاور هدفت از اومدن به انجمن چیه ؟ :icon_10:
چرا سرور 17 شهراتو صفر کردن و با این حال سر بلند و سرافراز با رنک دفاعی از سرور فارغ شدی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
راستش من از اون وقتی که انجمنو ترک کردم (فکر کنم اواخر 92 میشد) فکر میکردم که یه ماه دیگه بر میگردم ، یه ماه گذشت و قرار بود دیگه تابستون 93 برگردم ، اونم گذشت و تابستون 94 هم نشد و نهایتا رسید به خرداد 95 ؛ یکی از دلایل مهمی که منو تحریک کرد سریع تر برگردم انجمن (سریعتر؟!) حضور شخصی به نام گومر بود که هر وقت میومدم به انجمن سر بزنم پستاشو میخوندم منو اذیت میکرد.
علاوه بر اون چون میدونستم تقریبا همه قدیمی ها انجمنو ترک کردم گفتم شاید بتونم یکه تازی بکنم و یه دستی به سر و وضع انجمن بکشم.
صفر کردن که مالِ اخر سرور بود ؛ همینجور شوخی شوخی خنده خنده داشتیم نیروهامونو به هم میکوبوندیم حالا آخرِ سرور بخواد جمعیتم 0 باشه یا 1 میلیون مگه فرقی هم میکنه ؟! من 14ام بودم و میدونستم که تو تاپ جمعیت نخواهم بود به خاطر همین رو صفر شدن شهرام توسط بدخواها حساسیت نشون ندادم یه امتیاز دفاعی هم گرفتم در اثر همون بکوب بکوبا !
خوب
شاور هدفت از اومدن به انجمن چیه ؟
چرا سرور 17 شهراتو صفر کردن و با این حال سر بلند و سرافراز با رنک دفاعی از سرور فارغ شدی ؟
بله بله حق با شماست
چیچڪ
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]خوب
شاور هدفت از اومدن به انجمن چیه ؟ :icon_10:
چرا سرور 17 شهراتو صفر کردن و با این حال سر بلند و سرافراز با رنک دفاعی از سرور فارغ شدی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
صفر کردن که مالِ اخر سرور بود ؛ همینجور شوخی شوخی خنده خنده داشتیم نیروهامونو به هم میکوبوندیم حالا آخرِ سرور بخواد جمعیتم 0 باشه یا 1 میلیون مگه فرقی هم میکنه ؟! من 14ام بودم و میدونستم که تو تاپ جمعیت نخواهم بود به خاطر همین رو صفر شدن شهرام توسط بدخواها حساسیت نشون ندادم یه امتیاز دفاعی هم گرفتم در اثر همون بکوب بکوبا ![/div][/quote]
بله بله حق با شماست :icon_10:
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
نحوه ورود به عصر پادشاهان:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:
کپی میکنید همین میشه دیگه ...
خب این که خودش شارو هست ... پس بنابر این در سوال آخر باید 2 بار نظرشو راجب خودش بگه ...
خب بجای اسم شارو یکی دیگه رو بذار ... ( مثلا من :mrgreen
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b][/b][/div][div]سن:
قد:
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:[/div][/quote]
خب این که خودش شارو هست ... پس بنابر این در سوال آخر باید 2 بار نظرشو راجب خودش بگه ... :| :| :|
خب بجای اسم شارو یکی دیگه رو بذار ... ( مثلا من :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:
خب این که خودش شارو هست ... پس بنابر این در سوال آخر باید 2 بار نظرشو راجب خودش بگه ...
خب بجای اسم شارو یکی دیگه رو بذار ... ( مثلا من :mrgreen
همینه که هست
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div]سن:
قد:
تحصیلات:
محل زندگی:
محل تولد:
علت ورود:
مورد علاقه ها:
غذا:
میوه:
رنگ:
یه جمله باحال بگو:
یه جمله قشنگ بگو:
نظرت راجع به این افراد:
خودت:
خودم:
شارو:
گومر:[/div][/quote]
خب این که خودش شارو هست ... پس بنابر این در سوال آخر باید 2 بار نظرشو راجب خودش بگه ... :| :| :|
خب بجای اسم شارو یکی دیگه رو بذار ... ( مثلا من :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)[/div][/quote]
همینه که هست:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.