من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم
من چاوشی گوش میدم
با شماها میچتم و شوخی میکنم
گوشی هم دستمه
گوشی چت شوخی اهنگ ؟
نکنه سحری هم میخوری؟
این مطلب در 1395/04/04 02:27:42 نوشته شده است و در 1395/04/04 02:27:54 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
من چاوشی گوش میدم
گوشی هم دستمه[/div][/quote]
:icon_2:
گوشی چت شوخی اهنگ ؟
نکنه سحری هم میخوری؟:icon_4:
من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم
من چاوشی گوش میدم
گوشی هم دستمه
آره چاوشی عالیه مخصوصا این آلبوم جدیدش ، هر آهنگش کلی تفسیر و تحلیل میخواد
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
من چاوشی گوش میدم
گوشی هم دستمه[/div][/quote]
آره چاوشی عالیه مخصوصا این آلبوم جدیدش ، هر آهنگش کلی تفسیر و تحلیل میخواد
میخواستم آخرین پست توی صفحه ی قبل که مال معین بود رو لایک کنم ... ولی چه کنم که دیگه دیر شده بود و روی دکمه ی صفحه ی بعد کلیک کرده بودم و منتقل شدم به اینجا و الان دیگه حوصله ی بازگشت ندارم
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
میخواستم آخرین پست توی صفحه ی قبل که مال معین بود رو لایک کنم ... ولی چه کنم که دیگه دیر شده بود و روی دکمه ی صفحه ی بعد کلیک کرده بودم و منتقل شدم به اینجا و الان دیگه حوصله ی بازگشت ندارم :mrgreen:
کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم
به کودک درونت بگو خفه شه حوصلشو ندارم ...
با خودت نبودما ... با کودک درونت بودم ...
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته
خو بوگو ...
پرسیدن سن نامحرم و شوخی پناه بر خدا سید از تو انتظار نداشتم
از رسول خدا در وسائل الشیعه نقل ایت که فرمود برای کلمه ای سوخی با نامحرم هزار سال قفس جهنم تعیین شده است
حال باید چیکار کنم ؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :roll:[/div][/quote]
:|
:|:|:|:|
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته :| :| :|
خو بوگو ... [/div][/quote]
پرسیدن سن نامحرم و شوخی :| پناه بر خدا سید از تو انتظار نداشتم :icon_10:
از رسول خدا در وسائل الشیعه نقل ایت که فرمود برای کلمه ای سوخی با نامحرم هزار سال قفس جهنم تعیین شده است :icon_10:[/div][/quote]
:o:o:o:o:o
حال باید چیکار کنم ؟
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته
خو بوگو ...
از رسول خدا در وسائل الشیعه نقل ایت که فرمود برای کلمه ای سوخی با نامحرم هزار سال قفس جهنم تعیین شده است
یا اون کسی که برات این مسئله رو توضیح داده بلد نبوده یاتونتونستی خوب بفهمی قصد بحث ندارم ولی برو بهتر بخون درضمن حواست باشه بعضی از راوی ها سنی میباشندو بعضی ازحدیث ها رو جعل کردن پس خوب بخون بعد نظر بده.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :roll:[/div][/quote]
میگم ...
از رسول خدا در وسائل الشیعه نقل ایت که فرمود برای کلمه ای سوخی با نامحرم هزار سال قفس جهنم تعیین شده است :icon_10:[/div][/quote]
یا اون کسی که برات این مسئله رو توضیح داده بلد نبوده یاتونتونستی خوب بفهمی قصد بحث ندارم ولی برو بهتر بخون درضمن حواست باشه بعضی از راوی ها سنی میباشندو بعضی ازحدیث ها رو جعل کردن پس خوب بخون بعد نظر بده.:|:|
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته
خو بوگو ...
اولا این روایت از نظر سندی چندان قابل قبول نیست
ثانیا بسته به این دارد که شوخی را چه درنظر بگیریم ؛ شوخی داریم تا شوخی !!!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
میگم ...
اولا این روایت از نظر سندی چندان قابل قبول نیست
ثانیا بسته به این دارد که شوخی را چه درنظر بگیریم ؛ شوخی داریم تا شوخی !!!
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته
خو بوگو ...
حال باید چیکار کنم ؟
هیچی توبه هم نمیخواد بکنی یه چیزی گفت.
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گــومـر-24[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :roll:[/div][/quote]
میگم ...
:o:o:o:o:o
حال باید چیکار کنم ؟[/div][/quote]
هیچی توبه هم نمیخواد بکنی یه چیزی گفت.;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.