[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]http://www.copypastekon.ir/files/smiles/crazy-rabbit/kill-me-crazy-rabbit-emoticon.gif[/div][/quote]
ای جان :icon_4:
کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم
به کودک درونت بگو خفه شه حوصلشو ندارم ...
با خودت نبودما ... با کودک درونت بودم ...
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته
خو بوگو ...
خیالت راحت از تو بزرگتره دنبل یکی دیگه باش
میدونم از من من بزرگتره ... منحرف ...
میخوام بدونم توی چه پایه ای نمرش اون شده ...
منحرف ...
بیا به من من افتاد
خخخخخخخ
خو چیکار کنم اشتباهی 2 بار من تایپ شد ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :roll:[/div][/quote]
:|
به کودک درونت بگو خفه شه حوصلشو ندارم ...
:|:|:|:|
با خودت نبودما ... با کودک درونت بودم ...
میگم ...
آخرشم نگفتی چند سالته :| :| :|
خو بوگو ... [/div][/quote]
خیالت راحت از تو بزرگتره دنبل یکی دیگه باش:icon_4:[/div][/quote]
میدونم از من من بزرگتره ... منحرف ...
میخوام بدونم توی چه پایه ای نمرش اون شده ... :| :| :|
منحرف ... :|:|:|[/div][/quote]
بیا به من من افتاد[/div][/quote]
خخخخخخخ
خو چیکار کنم اشتباهی 2 بار من تایپ شد ... :roll: :roll:
من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم
خدارو شکر ...
اگه خدا بخواد برنامه بعدیت چیه ؟؟
@spamino_bot
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
خدارو شکر ...
اگه خدا بخواد برنامه بعدیت چیه ؟؟ :|:| :|
من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم
من چاوشی گوش میدم
با شماها میچتم و شوخی میکنم
گوشی هم دستمه
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
من چاوشی گوش میدم
با شماها میچتم و شوخی میکنم
گوشی هم دستمه
خدارو شکر ...
برنامه بعدی از چه نظر ؟!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
خدارو شکر ...
اگه خدا بخواد برنامه بعدیت چیه ؟؟ :|:| :| [/div][/quote]
برنامه بعدی از چه نظر ؟!
خدارو شکر ...
برنامه بعدی از چه نظر ؟!
هیچی ریلکس باش ...
@spamino_bot
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من دوکارو با هم نمیتونم انجام بدم مثلا الان نمیتونستم هم آهنگ گوش بدم هم تایپ کنم به خاطر همین فقط شکلک میذاشتم ؛ به هر حال الان دیگه فارغ شدم :roll:[/div][/quote]
خدارو شکر ...
اگه خدا بخواد برنامه بعدیت چیه ؟؟ :|:| :| [/div][/quote]
برنامه بعدی از چه نظر ؟![/div][/quote]
هیچی ریلکس باش ... :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.