خوشحالم میبینم دوباره داستان نویسی برا انجمن رو راه انداختی داستانات عالین داش
ولی من یه گلگی ازت دارم
مارو انقدر قابل نمیدونی که تو گروه فعالیت کنی ؟؟؟
باور میکنی فعالیتم تو گروه از گروه های خانوادگیم بیشتره ؟؟؟
این مطلب در 1395/04/05 06:10:57 نوشته شده است و در 1395/04/05 06:14:47 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]خوشحالم میبینم دوباره داستان نویسی برا انجمن رو راه انداختی داستانات عالین داش
ولی من یه گلگی ازت دارم
مارو انقدر قابل نمیدونی که تو گروه فعالیت کنی ؟؟؟[/div][/quote]
باور میکنی فعالیتم تو گروه از گروه های خانوادگیم بیشتره ؟؟؟ :lol:
freeze breath که ناموس قدرته ... چیزی که زیاده اژدهای آتیش دار ... یکی باس باشه که دهنشون رو سرویس کنه
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خیلی عالی بود:icon_1:
ولی اتیش سفید داغتره نه سردتر[/div][/quote]
یه جوری باس کوه رو خاموش کنیم دیه گیر نده :lol:[/div][/quote]
اخه من خواستم خطرناک تر باشه[/div][/quote]
freeze breath که ناموس قدرته ... چیزی که زیاده اژدهای آتیش دار ... یکی باس باشه که دهنشون رو سرویس کنه :D
فقط یه وقت نقشمونو کمرنگ نکنی!!!!!!!!!!
من دلم به همین نقشا بستس
dmc4s
moein0
dmc4s
moein0
خیلی عالی بود
ولی اتیش سفید داغتره نه سردتر
یه جوری باس کوه رو خاموش کنیم دیه گیر نده
اخه من خواستم خطرناک تر باشه
freeze breath که ناموس قدرته ... چیزی که زیاده اژدهای آتیش دار ... یکی باس باشه که دهنشون رو سرویس کنه
Moein bap
اشکال نداره
همین که تو داستانتم خود کلیه
من دلم به همین نقشا بستس[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خیلی عالی بود:icon_1:
freeze breath که ناموس قدرته ... چیزی که زیاده اژدهای آتیش دار ... یکی باس باشه که دهنشون رو سرویس کنه :D[/div][/quote]
من دلم به همین نقشا بستس
dmc4s
moein0
dmc4s
moein0
خیلی عالی بود
ولی اتیش سفید داغتره نه سردتر
یه جوری باس کوه رو خاموش کنیم دیه گیر نده
اخه من خواستم خطرناک تر باشه
فعلا هستی و میدرخشی حسابی
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]اشکال نداره
همین که تو داستانتم خود کلیه
من دلم به همین نقشا بستس[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خیلی عالی بود:icon_1:
freeze breath که ناموس قدرته ... چیزی که زیاده اژدهای آتیش دار ... یکی باس باشه که دهنشون رو سرویس کنه :D[/div][/quote]
[/div][/quote]
فعلا هستی و میدرخشی حسابی :D
تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
... هوس کردم یه نیزه دارم بیارم تو داستان ( البته حالا نمیاد میره فصل 2 ) کسی نیست ؟؟؟
امیرحسینم
تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
... هوس کردم یه نیزه دارم بیارم تو داستان ( البته حالا نمیاد میره فصل 2 ) کسی نیست ؟؟؟ :roll:
... هوس کردم یه نیزه دارم بیارم تو داستان ( البته حالا نمیاد میره فصل 2 ) کسی نیست ؟؟؟
چیچڪ
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
... هوس کردم یه نیزه دارم بیارم تو داستان ( البته حالا نمیاد میره فصل 2 ) کسی نیست ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
8-)
تو جنگ خیلی بدرد نخور بودی تا حالا .. حالا این که 2 دونه گارد مثل بید ترسوندنت کاری ندارم
میخوای یه جادویی چیزی هم به نقشت بدم بد در نماید
اگه هم جادو نمیخوای مثلا میتونم بگم کیمیاگره ... تو ساخت انواع بمب ها تو جنگ کمک شایانی میتونی بکنی
این مطلب در 1395/04/05 13:24:13 نوشته شده است و در 1395/04/05 13:24:27 ویرایش شده است .
امیرحسینم
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
... هوس کردم یه نیزه دارم بیارم تو داستان ( البته حالا نمیاد میره فصل 2 ) کسی نیست ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
8-)[/div][/quote]
تو جنگ خیلی بدرد نخور بودی تا حالا .. حالا این که 2 دونه گارد مثل بید ترسوندنت کاری ندارم :mrgreen:
میخوای یه جادویی چیزی هم به نقشت بدم بد در نماید :roll:
اگه هم جادو نمیخوای مثلا میتونم بگم کیمیاگره ... تو ساخت انواع بمب ها تو جنگ کمک شایانی میتونی بکنی :icon_10:
تو جنگ خیلی بدرد نخور بودی تا حالا .. حالا این که 2 دونه گارد مثل بید ترسوندنت کاری ندارم
اگه هم جادو نمیخوای مثلا میتونم بگم کیمیاگره ... تو ساخت انواع بمب ها تو جنگ کمک شایانی میتونی بکنی
عه
خیر من پرنسس هستم
چیچڪ
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
8-)[/div][/quote]
تو جنگ خیلی بدرد نخور بودی تا حالا .. حالا این که 2 دونه گارد مثل بید ترسوندنت کاری ندارم :mrgreen:
اگه هم جادو نمیخوای مثلا میتونم بگم کیمیاگره ... تو ساخت انواع بمب ها تو جنگ کمک شایانی میتونی بکنی :icon_10:[/div][/quote]
عه :evil:
خیر من پرنسس هستم :roll:
عه
خیر من پرنسس هستم
پرنسس که پرنسس .. بیا 4 تا کتاب شیمی هم بخون به درد میخوره دیه
این مطلب در 1395/04/05 13:28:43 نوشته شده است و در 1395/04/05 13:51:20 ویرایش شده است .
امیرحسینم
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
8-)[/div][/quote]
اگه هم جادو نمیخوای مثلا میتونم بگم کیمیاگره ... تو ساخت انواع بمب ها تو جنگ کمک شایانی میتونی بکنی :icon_10:[/div][/quote]
خیر من پرنسس هستم :roll:[/div][/quote]
پرنسس که پرنسس .. بیا 4 تا کتاب شیمی هم بخون به درد میخوره دیه :icon_2:
عه
خیر من پرنسس هستم
پرسنسس که پرسنسس .. بیا 4 تا کتاب شیمی هم بخون به درد میخوره دیه
پرسنسس این چیه ؟
نع من از شیمی هراسانم خوشم نمیاد نفرت دارم
چیچڪ
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]تو قسمت سوم ... حسن هم یه جور چپوندم تو داستان .... یه دورف که یه تبر بزرگ هم داره ... از آشنا های پدر چیچکه تو جنگ هم بدرد میخوره
8-)[/div][/quote]
خیر من پرنسس هستم :roll:[/div][/quote]
پرسنسس که پرسنسس .. بیا 4 تا کتاب شیمی هم بخون به درد میخوره دیه :icon_2:[/div][/quote]
پرسنسس این چیه ؟ :?
نع من از شیمی هراسانم خوشم نمیاد نفرت دارم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.