خوشکله اول کارتون بودیم بعد شدیم بازی ؟؟؟
ولا فقط اسمش یکیه ... با اینکه بازی مورد علاقمه و چند بار تمومش کردم
چه بازی مشتیههه..
رم و گرافیکش چنده بریم یگیریمش.
بهترین بازی سال پیش انتخاب شد ... فقط بدیش اینه نسخه کامپیوتر کرکش مرتب باس آپدیت بشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]http://gamefa.com/197605/%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-dragon-age-inquisition/[/div][/quote]
خوشکله اول کارتون بودیم بعد شدیم بازی ؟؟؟ :lol:
ولا فقط اسمش یکیه ... با اینکه بازی مورد علاقمه و چند بار تمومش کردم :D[/div][/quote]
چه بازی مشتیههه..
رم و گرافیکش چنده بریم یگیریمش.[/div][/quote]
بهترین بازی سال پیش انتخاب شد ... فقط بدیش اینه نسخه کامپیوتر کرکش مرتب باس آپدیت بشه :roll:
داستانت به قوه تخیل قوی نیاز داره.
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی قدرت تخبل من خیلییی قویه.دیگه دست خودم نیست هرکی با من حرف میزنه اون چیزی که میگه خود به خود تو ذهنم برام مجسم میشه به همین خاطر داستانت رو خیلی دوس دارم.
هنوز تخلیش شروع نشده ... خودم موندم چطور جمعش کنم
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خیلی داستانت قشنگ بود.
داستانت به قوه تخیل قوی نیاز داره.
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی قدرت تخبل من خیلییی قویه.دیگه دست خودم نیست هرکی با من حرف میزنه اون چیزی که میگه خود به خود تو ذهنم برام مجسم میشه به همین خاطر داستانت رو خیلی دوس دارم.
[/div][/quote]
هنوز تخلیش شروع نشده ... خودم موندم چطور جمعش کنم :icon_4:
چه بازی مشتیههه..
بهترین بازی سال پیش انتخاب شد ... فقط بدیش اینه نسخه کامپیوتر کرکش مرتب باس آپدیت بشه
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]http://gamefa.com/197605/%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-dragon-age-inquisition/[/div][/quote]
ولا فقط اسمش یکیه ... با اینکه بازی مورد علاقمه و چند بار تمومش کردم :D[/div][/quote]
چه بازی مشتیههه..
بهترین بازی سال پیش انتخاب شد ... فقط بدیش اینه نسخه کامپیوتر کرکش مرتب باس آپدیت بشه :roll:[/div][/quote]
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟
چه بازی مشتیههه..
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟
من رمم 8 بود گرافیک 2 که تا 4.5 شیر میکرد .. مجبور شدم گرافیک رو بیارم پایین
امیرحسینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]http://gamefa.com/197605/%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-dragon-age-inquisition/[/div][/quote]
چه بازی مشتیههه..
بهترین بازی سال پیش انتخاب شد ... فقط بدیش اینه نسخه کامپیوتر کرکش مرتب باس آپدیت بشه :roll:[/div][/quote]
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟[/div][/quote]
من رمم 8 بود گرافیک 2 که تا 4.5 شیر میکرد .. مجبور شدم گرافیک رو بیارم پایین :D
چه بازی مشتیههه..
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟
یا ابوالفضل
پس به ما نمیخوره
من میخوام بازیش کنم
اااااااااااااااااهههههههههه
Moein bap
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]http://gamefa.com/197605/%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-dragon-age-inquisition/[/div][/quote]
چه بازی مشتیههه..
خو رم و گرافیکش چنده؟
من رمم 8 بود گرافیک 2 که تا 4.5 شیر میکرد .. مجبور شدم گرافیک رو بیارم پایین :D[/div][/quote]
یا ابوالفضل
پس به ما نمیخوره
من میخوام بازیش کنم
چه بازی مشتیههه..
خو رم و گرافیکش چنده؟
مگه اینترنتیه؟
یا ابوالفضل
پس به ما نمیخوره
من میخوام بازیش کنم
گریه نداره که بیخیالش میش
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]http://gamefa.com/197605/%D8%A8%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DA%98%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-dragon-age-inquisition/[/div][/quote]
چه بازی مشتیههه..
خو رم و گرافیکش چنده؟
من رمم 8 بود گرافیک 2 که تا 4.5 شیر میکرد .. مجبور شدم گرافیک رو بیارم پایین :D[/div][/quote]
یا ابوالفضل
پس به ما نمیخوره
من میخوام بازیش کنم
اااااااااااااااااهههههههههه[/div][/quote]
گریه نداره که بیخیالش میش:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.