dmc4s
غول قرمز
dmc4s
غول قرمز
dmc4s
غول قرمز
dmc4s
ممد حسن
dmc4s
یه بار دیگه عاجزانه اینجانب خواهشمند است نمودار و چارت رتبه افراد داستان مشخص شود یا حداقل یه آنچه گذشت بزن اولش

بیخیال دیگه بخون داستانو از اول ببین کی مقامش چیه؟
در ضمن انچه گذشته چی؟؟؟
حو خوندم ... ولی باور کن میپره ... بیس سی تا فرمانده ن

نمینویسی؟؟

تو دیگه چرا .... نقش اول این داستانی واس خودت ... بعد داستان قبلی همش رو لو دادم دیه ... همه افرادشم گم و گور شدن
خودم هم ایطور نبین یه پا مفقودالاثرم واس خودم ... بچه های جدیدم نمشناسم دیه که بخوام داستان جدید بنویسم
مهم تر از همه حسش نیس 
بیجا کرده نیس مگه دسته خودشه

همون داستانه واسه اینکه حسش بیاد از کل عوامل صحنه و پشت صحنه شیرینی و کیک گرفتم تا حسش بیاد ... با اینحال تا قسمت 4 کفافم رو نداد انگار ...

نه جدا باید یه ملاقاتی باهم داشته باشیم تا
شیرینی بدم خدمتتون
شیرینیاااااا

نموخوام 2 متر قدته منو نخوری خیلیه

داشتم شوخی میکردم در کل امیدوارم که ناراحت نشده باشی

ولی جدا به داستان بنویسی خوب میشه ولی خو من جای تو نیستمو شرایط تو رو ندارم

به هر حال...
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟

[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]یه بار دیگه عاجزانه اینجانب خواهشمند است نمودار و چارت رتبه افراد داستان مشخص شود یا حداقل یه آنچه گذشت بزن اولش :icon_0:[/div][/quote]
بیخیال دیگه بخون داستانو از اول ببین کی مقامش چیه؟
در ضمن انچه گذشته چی؟؟؟[/div][/quote]
حو خوندم ... ولی باور کن میپره ... بیس سی تا فرمانده ن :roll:[/div][/quote]
نمینویسی؟؟:|[/div][/quote]
تو دیگه چرا .... نقش اول این داستانی واس خودت ... بعد داستان قبلی همش رو لو دادم دیه ... همه افرادشم گم و گور شدن
خودم هم ایطور نبین یه پا مفقودالاثرم واس خودم ... بچه های جدیدم نمشناسم دیه که بخوام داستان جدید بنویسم:mrgreen:
[b]مهم تر از همه حسش نیس[/b] :roll:[/div][/quote]
بیجا کرده نیس مگه دسته خودشه:|:|:|:roll:[/div][/quote]
همون داستانه واسه اینکه حسش بیاد از کل عوامل صحنه و پشت صحنه شیرینی و کیک گرفتم تا حسش بیاد ... با اینحال تا قسمت 4 کفافم رو نداد انگار ... :lol:[/div][/quote]
نه جدا باید یه ملاقاتی باهم داشته باشیم تا [b]شیرینی[/b] بدم خدمتتون:roll:
[b]شیرینیاااااا[/b]:|:|:|[/div][/quote]
نموخوام 2 متر قدته منو نخوری خیلیه :roll:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
داشتم شوخی میکردم در کل امیدوارم که ناراحت نشده باشی:D
ولی جدا به داستان بنویسی خوب میشه ولی خو من جای تو نیستمو شرایط تو رو ندارم:roll:
به هر حال...:roll: