مزخرف ترین استراتژیک دنیا نه معلومه سرش کجاست نه معلومه تهش چیه
خیلی هم قشنگه تو نمیفهمی چجوریه به من چه..
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی)
چطوری برم تو دیدبانی؟
دیده بانیه چی؟؟؟؟
نمیدونم چیه تو هلپ فارسیش نوشته بود میتوانید بجای مردم از برده ها استفاده کنید و یک دیدبانی بسازید و همیشه در آن دیدبانی باشید
تا حلا نخوندمش
ولی میشه به جای مردم از برده استفاده کرد که البته کم کار میکنن و تولیدشون کمه
یه ساختمون هایی هستن که حکم همون نیرو انتظامی رو دارن که شورش رو کاهش میدن شاید به اون میگه دیده بان یا شایدم منظورش از اتش نشان اونه منم اتش نشان رو پیدا نکردم البته هیچوقت نیازم نشد
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]که grand ages rome رو بازی میکنه؟؟؟
گومر از این بازی بدش میاد:icon_4:[/div][/quote]
مزخرف ترین استراتژیک دنیا :| نه معلومه سرش کجاست نه معلومه تهش چیه :|[/div][/quote]
خیلی هم قشنگه تو نمیفهمی چجوریه به من چه..[/div][/quote]
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا :| آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت :|[/div][/quote]
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی:D)[/div][/quote]
چطوری برم تو دیدبانی؟ :icon_10:[/div][/quote]
دیده بانیه چی؟؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم چیه تو هلپ فارسیش نوشته بود میتوانید بجای مردم از برده ها استفاده کنید و یک دیدبانی بسازید و همیشه در آن دیدبانی باشید :icon_10:[/div][/quote]
تا حلا نخوندمش
ولی میشه به جای مردم از برده استفاده کرد که البته کم کار میکنن و تولیدشون کمه
یه ساختمون هایی هستن که حکم همون نیرو انتظامی رو دارن که شورش رو کاهش میدن شاید به اون میگه دیده بان یا شایدم منظورش از اتش نشان اونه منم اتش نشان رو پیدا نکردم البته هیچوقت نیازم نشد
گومر گناه داره باهاش بازی کن
بنده خدا از ساعت دو داره دنبال یه نفر میگرده که باهاش جنگهای صلیبی بازی کنه
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یکی بیاد جنگ صلیبی 1 بزنیم گومر میای ؟
[/div][/quote]
گومر گناه داره باهاش بازی کن:icon_4:
بنده خدا از ساعت دو داره دنبال یه نفر میگرده که باهاش جنگهای صلیبی بازی کنه:icon_4:
گومر گناه داره باهاش بازی کن
بنده خدا از ساعت دو داره دنبال یه نفر میگرده که باهاش جنگهای صلیبی بازی کنه
رفتم با یکی الان بازی کردم نمیشناختم بنده خدا 300 تا سوار کار ساخته بود من قیر کاشته بودم 20 تا کماندار همه سوار کار هاشو به ... دادن
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یکی بیاد جنگ صلیبی 1 بزنیم گومر میای ؟
[/div][/quote]
گومر گناه داره باهاش بازی کن:icon_4:
بنده خدا از ساعت دو داره دنبال یه نفر میگرده که باهاش جنگهای صلیبی بازی کنه:icon_4:[/div][/quote]
رفتم با یکی الان بازی کردم نمیشناختم بنده خدا 300 تا سوار کار ساخته بود من قیر کاشته بودم 20 تا کماندار همه سوار کار هاشو به ... دادن :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.