مزخرف ترین استراتژیک دنیا نه معلومه سرش کجاست نه معلومه تهش چیه
خیلی هم قشنگه تو نمیفهمی چجوریه به من چه..
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]که grand ages rome رو بازی میکنه؟؟؟
گومر از این بازی بدش میاد:icon_4:[/div][/quote]
مزخرف ترین استراتژیک دنیا :| نه معلومه سرش کجاست نه معلومه تهش چیه :|[/div][/quote]
برنامه گیم رنجر رو برای اینکه نصب کنم باید قبلی رو حذف کنم
حذفم نمیشه
از طریق برنامه میخوام حذفش کنم کیگه اول برنامه و ببند بعد حذفش کن(برای من اصلا برنامه باز نمیشه که بخوام ببندمش)
moein0 هستم
حذفم نمیشه
از طریق برنامه میخوام حذفش کنم کیگه اول برنامه و ببند بعد حذفش کن(برای من اصلا برنامه باز نمیشه که بخوام ببندمش)
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی)
moein0 هستم
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]که grand ages rome رو بازی میکنه؟؟؟
مزخرف ترین استراتژیک دنیا :| نه معلومه سرش کجاست نه معلومه تهش چیه :|[/div][/quote]
خیلی هم قشنگه تو نمیفهمی چجوریه به من چه..[/div][/quote]
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا :| آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت :|[/div][/quote]
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی:D)
حذفم نمیشه
از پایین سمت چپ ویندوز روی آیکونش کلیک کن بعد quit بزن
اره درس شد دارم دوباره نصب میکنم دمت داغ
البته پایین سمت راست بود
moein0 هستم
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]برنامه گیم رنجر رو برای اینکه نصب کنم باید قبلی رو حذف کنم
حذفم نمیشه
از طریق برنامه میخوام حذفش کنم کیگه اول برنامه و ببند بعد حذفش کن(برای من اصلا برنامه باز نمیشه که بخوام ببندمش)[/div][/quote]
از پایین سمت چپ ویندوز روی آیکونش کلیک کن بعد quit بزن :icon_10:[/div][/quote]
اره درس شد دارم دوباره نصب میکنم دمت داغ
البته پایین سمت راست بود
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی)
چطوری برم تو دیدبانی؟
دیده بانیه چی؟؟؟؟
moein0 هستم
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]که grand ages rome رو بازی میکنه؟؟؟
بزور صد تا ساختمون میسازی واسه ساختن یه گردان سرباز، بعد یه آتش سوزی میشه همش میره رو هوا :| آتش نشانی هم نداره حداقل جلو آتیشو بشه گرفت :|[/div][/quote]
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی:D)[/div][/quote]
چطوری برم تو دیدبانی؟ :icon_10:[/div][/quote]
دیده بانیه چی؟؟؟؟
چطوری برم تو دیدبانی؟
من یه ساله بازی نکردم
خودمم یه سال طول کشید تا بازی رو خوب بفهمم از این لحاظ بهت حق میدم
moein0 هستم
[quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]گـومر-20[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]که grand ages rome رو بازی میکنه؟؟؟
چون که مردمت ناراضی ان.مردم ساده غذاشون رو تامین کنی کافیه تا شورش نکنن.خونه سربازا باید هم غذا و تفریحشون باشه تا شورش کنن اما اشراف زاده ها باید غذا . تفریح و عبادتشون باشه..اینجوریه(خیلی طبیعی و مجلسی:D)[/div][/quote]
چطوری برم تو دیدبانی؟ :icon_10:[/div][/quote]
من یه ساله بازی نکردم
خودمم یه سال طول کشید تا بازی رو خوب بفهمم از این لحاظ بهت حق میدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.