احمدشوالیهdr_bahman7سلام
اول از همه بابت عنوان شکه نشید من بازی نمیکنم
قرار بر اینه که دوستان و حتی رقیب های قدیمی رو جمع کنیم یه جا یه اتحاد عالی بسازیم خودم نیستم اما به دوستان سفارش میکنم به اونایی هم که دسترسی ندارم اینجا اطلاع دادم حضور پیدا کنن به بقیه هم بگید که تیم پابرجا هست سرور بعد میان
این افراد سرور بعدی اتحاد رو تاسیس میکنن
1.یوسف ارجینال (king of snooker)
2.محمد grobs
3.محمود شمشیرزن و احمد شوالیه باهم
4.پویان atlas98
دوستم پویان رو میفرستم از طرف خودم اکانت fяїέηđs رو تاسیس کنه و دوستانی که مارو با این اسم میشناسن تو اتحاد حضور پیدا کنن
اگر هم رضا تحت حمایت شدید اومد که فرقی بین ما نیست پویان و رضا با بقیه دوستان تو لیست اتحاد رو میچرخونن بعضی از دوستان قدیمی هم ممکنه اسمشون به لیست اضاف بشه در صورتی که حضور پیدا کنن
من دیگه تو بازی نیستم فقط خواستم قبل رفتنم یه خدمتی به دوستان کرده باشم بیشتر دوستانی که میشناسم رو جمع میکنم تا جایی که فرصت هست اطلاع میدم واسه همین هست به پویان اطلاع میدم یه اکانت به همین نام بسازه و دوستانی که نمیرسم بهشون اطلاع بدم با دیدن اسمم بدونن از طرف خودم ساخته شده و دوستان دیگه امون حضور دارن
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم اسم اتحاد هم بعد از مشورت با بقیه اطلاع رسانی میشه تو همین تاپیک به بقیه میگم که اسم اتحاد رو انتخاب کنن و اینجا اطلاع بدن
خداحافظ دوستان
سه روز دیگه محمود میاد از بیمارستان
محمود جان برای سلامتیت از صمیم قلب دعا میکنیم.
u3ff orginall
این مطلب در 1395/03/08 00:24:05 نوشته شده است و در 1395/03/08 00:24:49 ویرایش شده است .
a.challenger@aol.com
بی وفاباشی شکایت میکنندبا وفا باشی خیانت میکنند...
زیاد خوب نباش،داستان میشه برات!
بی وفاباشی شکایت میکنندبا وفا باشی خیانت میکنند...
زیاد خوب نباش،داستان میشه برات!