از همین تریبون اعلام میکنم
رضا کینگ و جواد الکابو رو میارم
پویان هم که رفیق فابمه ( اتفاقا منم داشتم میگفتم بیاد چون واقعا حرفه ایه)
همتون قدمتون رو چشم
حریف تیم ما نمیشید تیم کتیبه سرور 8 جهانی و سرور 16 و همین سرور قهرمان رو میارم ب زودی کتیبه رو میزنیم قهرمانان .
امضا pro team
باشه شما راس میگی
میگی یعنی دروغ میگم
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]mohamadwre[/b][/div][div]از همین تریبون اعلام میکنم
رضا کینگ و جواد الکابو رو میارم
پویان هم که رفیق فابمه ( اتفاقا منم داشتم میگفتم بیاد چون واقعا حرفه ایه)
همتون قدمتون رو چشم :D[/div][/quote]
:icon_2:
حریف تیم ما نمیشید :icon_4: تیم کتیبه سرور 8 جهانی و سرور 16 و همین سرور قهرمان رو میارم ب زودی کتیبه رو میزنیم قهرمانان .
امضا pro team[/div][/quote]
باشه شما راس میگی[/div][/quote]
میگی یعنی دروغ میگم :icon_2:[/div][/quote]
:|
امیرحسینم در خدمت شما 10 سالمه خوش حال میشم بهم یاد بدین
گروهی برای سرور20 هست بهم بگه میخواهم منم بازی کنم
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]akbarean12[/b][/div][div]بزنتون محمود شمشیرزنه :|[/div][/quote]
نه منم:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:mrgreen: شما که استادین :mrgreen:
[quote][div][b]akbarean12[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]akbarean12[/b][/div][div]بزنتون محمود شمشیرزنه :|[/div][/quote]
:mrgreen: شما که استادین :mrgreen:[/div][/quote]
چاکرتم!فدامدا
امیرحسینم در خدمت شما 10 سالمه خوش حال میشم بهم یاد بدین
گروهی برای سرور20 هست بهم بگه میخواهم منم بازی کنم
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]akbarean12[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]akbarean12[/b][/div][div]بزنتون محمود شمشیرزنه :|[/div][/quote]
:mrgreen: شما که استادین :mrgreen:[/div][/quote]
چاکرتم!فدامدا[/div][/quote]
;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.