سعیدم سعید ۲۰۱۳ خخخ. به عشق حاج رهام... خخخ یادش بخیر.... سرور هایی که با رهام میومدیم فقط کلکل بود.... الانن سرور ۱۸ یکی از اسم های شهر کلیدو به نام بچه های پرو زدم... زنده باد... تنها چیزی که بهش سجده میکنیم... و همه محکومن بهش سجده کنن
این مطلب در 1395/02/27 10:57:01 نوشته شده است و در 1395/02/27 10:57:48 ویرایش شده است .
ندای وظیفه خخخخخ یعنی جنگ با گینگیز
سعید 2013 هستم
سعیدم سعید ۲۰۱۳ خخخ. به عشق حاج رهام... خخخ یادش بخیر.... سرور هایی که با رهام میومدیم فقط کلکل بود.... الانن سرور ۱۸ یکی از اسم های شهر کلیدو به نام بچه های پرو زدم... زنده باد... تنها چیزی که بهش سجده میکنیم... و همه محکومن بهش سجده کنن
ما هم فقط به خدا خخخخ این گفته از رهامه... رهامم که میشناسی خخخ
شما تاپیک نگاه کن قربون ات برم رفیق ببین چی نوشتم
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]armin-2afm[/b][/div][div]ما هم فقط به خدا خخخخ این گفته از رهامه... رهامم که میشناسی خخخ[/div][/quote]
:|
:|:|:|
شما تاپیک نگاه کن قربون ات برم رفیق ببین چی نوشتم
من فقط جلوی خدا سجده میکنم
البته خودم تو پروم بیاد s29
یک شولیه هرگز زانو نمیزند
این مطلب در 1395/02/27 18:24:12 نوشته شده است و در 1395/02/27 18:25:52 ویرایش شده است .
احمــــد شوالیه
دنیا بد نیست آدماش بدن
ابن آدما.....!!
[quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]
من فقط جلوی خدا سجده میکنم :icon_4:
:icon_4:
البته خودم تو پروم :mrgreen::mrgreen:
[b]بیاد s29[/b] :mrgreen:
یک شولیه هرگز زانو نمیزند[/div][/quote]
والاه داش سعید در خوب بودن رهام شکی نیست
اون بهترین راه رو انخاب میکرد میومد هر سورو 300-400 تومن میزد به جیب میرفت
البته خودش میگقت همش خرج سفره خونه میشد.
خلاطه الان رفته یه بازی دیگه فکر کنم. چند وقط پیش پیام داده بود
ممد grobs هستم
از فسیل هایه انجمن
[quote][div][b]armin-2afm[/b][/div][div]سعیدم سعید ۲۰۱۳ خخخ. به عشق حاج رهام... خخخ یادش بخیر.... سرور هایی که با رهام میومدیم فقط کلکل بود.... الانن سرور ۱۸ یکی از اسم های شهر کلیدو به نام بچه های پرو زدم... زنده باد... تنها چیزی که بهش سجده میکنیم... و همه محکومن بهش سجده کنن[/div][/quote]
والاه داش سعید در خوب بودن رهام شکی نیست
اون بهترین راه رو انخاب میکرد میومد هر سورو 300-400 تومن میزد به جیب میرفت :D
البته خودش میگقت همش خرج سفره خونه میشد.
خلاطه الان رفته یه بازی دیگه فکر کنم:mrgreen:. چند وقط پیش پیام داده بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.