سلام هر کسی اسم خودشو از سرور 9 تا سرور29 بنویسه !خیلی از دوستان رو از دست دادیم و فراموش کردیم!به دنبال همه دوستان هستیم
بچه های اتحاد بهترین ها سرور 9 ! سرور 18 برو بچ اتحاد گـــارد جـــاویـدان !سرور 29 بچه های |۩۩ pro players ۩۩| !منتظرتونم
این مطلب در 1395/02/06 20:23:05 نوشته شده است و در 1395/02/06 21:23:22 ویرایش شده است .
[b]سلام هر کسی اسم خودشو از سرور 9 تا سرور29 بنویسه !خیلی از دوستان رو از دست دادیم و فراموش کردیم!به دنبال همه دوستان هستیم :icon_7::icon_7::icon_7:[/b]
بچه های اتحاد بهترین ها سرور 9 ! سرور 18 برو بچ اتحاد گـــارد جـــاویـدان !سرور 29 بچه های |۩۩ pro players ۩۩| !منتظرتونم
داداش شرمنده شما رو فقط تو انجمن میشناسیم !قبلا اسممون تو انجمن hajeeبود اگه یادت باشه
یادم نیست متاسفانه
علی شیویدی رو اگه یادت باشه یه زمان پلیر من بود!
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول قرمز
:|[/div][/quote]
داداش شرمنده شما رو فقط تو انجمن میشناسیم !قبلا اسممون تو انجمن hajeeبود اگه یادت باشه[/div][/quote]
یادم نیست متاسفانه[/div][/quote]
علی شیویدی رو اگه یادت باشه یه زمان پلیر من بود!
آقا ریا نشه
پلیررمون وتاج سرمون سجاد
eyrah
سجاد سناتور
عاشق اینه بهش میگن عقده ای کلامی از حودش
سلام ویژه به داش سجاد برسون
اوکی
عکس پروفایلتم بردار خیلی ناجوره!
19 فقط برای درگیر رفتم
اما کسی نیست همه اسما رو زدن عوض
بالا خره میفهمم از بزرگ به کوچیک شروع میکنم
هنوز زوده داداش
اسم علیون رو سرچ کن!فروختمش 250سکه با لیست فارم!
این مطلب در 1395/02/09 23:42:13 نوشته شده است و در 1395/02/10 00:02:45 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mahrdad1322[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div][quote][div][b]hamed88[/b][/div][div][quote][div][b]احمدشوالیه[/b][/div][div]آقا ریا نشه 8-)
پلیررمون وتاج سرمون سجاد
eyrah
:icon_3:
سجاد سناتور
عاشق اینه بهش میگن عقده ای :icon_2: کلامی از حودش :icon_4:[/div][/quote]
سلام ویژه به داش سجاد برسون[/div][/quote]
اوکی :icon_12:[/div][/quote]
عکس پروفایلتم بردار خیلی ناجوره![/div][/quote]
19 فقط برای درگیر رفتم
اما کسی نیست همه اسما رو زدن عوض
بالا خره میفهمم از بزرگ به کوچیک شروع میکنم
هنوز زوده داداش[/div][/quote]
اسم علیون رو سرچ کن!فروختمش 250سکه با لیست فارم!:icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.