والله تصمیم داشتم اتحاد بزنم proplayer اونم شلوغ نشه فقط چندتا حرفه ای غارتگر جمع کنم حالا بزار ببینم چی میشه
fяїέηđs
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]سلام من هم هستم :mrgreen:[/div][/quote]
نامرد بیا دیگه[/div][/quote]
والله تصمیم داشتم اتحاد بزنم proplayer اونم شلوغ نشه فقط چندتا حرفه ای غارتگر جمع کنم حالا بزار ببینم چی میشه :D
والله تصمیم داشتم اتحاد بزنم proplayer اونم شلوغ نشه فقط چندتا حرفه ای غارتگر جمع کنم حالا بزار ببینم چی میشه
شاید اسم اتحادم بزنم پروپلیر تو هم این مد نظر داشته باش
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]سلام من هم هستم :mrgreen:[/div][/quote]
نامرد بیا دیگه[/div][/quote]
والله تصمیم داشتم اتحاد بزنم proplayer اونم شلوغ نشه فقط چندتا حرفه ای غارتگر جمع کنم حالا بزار ببینم چی میشه :D[/div][/quote]
شاید اسم اتحادم بزنم پروپلیر تو هم این مد نظر داشته باش :mrgreen:
خدایی زیر مجموعه هم زدی
حالا این هیچی متحد متحد هم اوردی
دادا بیخیال یه روح در دوجسم
راستی چقدر فکر کردین تا به این نتیجه رسیدن که یه روح تو دوجسم یا دو روح تو یک جسم؟؟؟
خخخخ
خدایی زیر مجموعه هم زدی:icon_4:
حالا این هیچی متحد:icon_4::icon_4: متحد هم اوردی
دادا بیخیال یه روح در دوجسم:icon_4::icon_4:
راستی چقدر فکر کردین تا به این نتیجه رسیدن که یه روح تو دوجسم یا دو روح تو یک جسم؟؟؟
:icon_4:
خدایی زیر مجموعه هم زدی
[quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div]خدایی زیر مجموعه هم زدی:icon_4:
:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
خدایی زیر مجموعه هم زدی
فردا امار بده میخواییم از رو نوبا رد شیم
fяїέηđs
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div]خدایی زیر مجموعه هم زدی:icon_4:
:D
فردا امار بده میخواییم از رو نوبا رد شیم :icon_4:
خدایی زیر مجموعه هم زدی
فردا امار بده میخواییم از رو نوبا رد شیم
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div]خدایی زیر مجموعه هم زدی:icon_4:
:D
فردا امار بده میخواییم از رو نوبا رد شیم :icon_4:[/div][/quote]
:shock:
دوستان سلام دوباره
اسم اتحاد به خواست مکرر بیشتر دوستان تغیر میدم
هرکس هر اسمی مد نظر داره بگه شاید اون اسم گذاشتیم
اولویت آقا معین
ما قبلا بازی میکردیم pro players میذاشتیم الان که سرور 18 هست اسمی بهتر از +18 نمیشه پیدا کرد
الان همونه
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]دوستان سلام دوباره
اولویت آقا معین[/div][/quote]
ما قبلا بازی میکردیم pro players میذاشتیم الان که سرور 18 هست اسمی بهتر از +18 نمیشه پیدا کرد :lol: :lol: [/div][/quote]
الان همونه
دوستان سلام دوباره
اولویت آقا معین
ما قبلا بازی میکردیم pro players میذاشتیم الان که سرور 18 هست اسمی بهتر از +18 نمیشه پیدا کرد
الان همونه
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]دوستان سلام دوباره
اولویت آقا معین[/div][/quote]
ما قبلا بازی میکردیم pro players میذاشتیم الان که سرور 18 هست اسمی بهتر از +18 نمیشه پیدا کرد :lol: :lol: [/div][/quote]
الان همونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.