می دونید من گومر دوس دارم دلیلشم اینه ادمایی مثل ایشونو به چشم یه تفریح می بینم پشت یه قاب مجازی نشستن شروع می کنن به حرف زدن اما تو واقعیت اگه لباسی یه وجب جابه جا بشه کسی نیست جلو چشمشون بگیره
حداقلش ما ادعای واهی نداریم
راستی خنده قدیمی شده یکم بهم محبت کنیم
ندیده قضاوت نکن
تو مگه تو خیابون منو دیدی؟؟
الان با این حرفت هر چی گناه داشتم افتاد گردن تو،هرچی حسنه داشتی ریختی به حساب من
خوش به حالت اگه نصف حسنه من بهت برسه جات وسطه بهشته ایراد نداره گناهاتو با اغوش باز قبول می کنم
چرت و پرت نگین باو
احسنت به خودم یاز هر پرویی هست حاضر خدمتم جواب دندان شکنی بدم به ایشون
چی ؟
به کی ؟
یکی دچار توهم از نوع خاص شده زیاد جدی نگرین
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh5[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh5[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]می دونید من گومر دوس دارم دلیلشم اینه ادمایی مثل ایشونو به چشم یه تفریح می بینم پشت یه قاب مجازی نشستن شروع می کنن به حرف زدن اما تو واقعیت اگه لباسی یه وجب جابه جا بشه کسی نیست جلو چشمشون بگیره
حداقلش ما ادعای واهی نداریم
راستی خنده قدیمی شده یکم بهم محبت کنیم :mrgreen:[/div][/quote]
ندیده قضاوت نکن
تو مگه تو خیابون منو دیدی؟؟ :icon_2:
الان با این حرفت هر چی گناه داشتم افتاد گردن تو،هرچی حسنه داشتی ریختی به حساب من:icon_14:[/div][/quote]
خوش به حالت اگه نصف حسنه من بهت برسه جات وسطه بهشته ایراد نداره گناهاتو با اغوش باز قبول می کنم[/div][/quote]
چرت و پرت نگین باو [/div][/quote]
:|[/div][/quote]
احسنت به خودم[b] یاز هر پرویی هست[/b] حاضر خدمتم جواب دندان شکنی بدم به ایشون[/div][/quote]
[b]چی ؟[/b]
به کی ؟ :geek:[/div][/quote]
یکی دچار توهم از نوع خاص شده زیاد جدی نگرین
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.