آره تو یکی دلتنگشی
چقدر اونو دوست داشتی ما خبر نداشتیم ....
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]:icon_4:
از فامیلای گومره [/div][/quote]
گومر نیستش دل تنگشیم[/div][/quote]
آره تو یکی دلتنگشی
آره تو یکی دلتنگشی
خوب وقتی می یام می بینم کسی نیست باهاش کل کل کنم دلتنگش می شم
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]:icon_4:
آره تو یکی دلتنگشی
چقدر اونو دوست داشتی ما خبر نداشتیم ....[/div][/quote]
آره تو یکی دلتنگشی
آهان ...
در کل پیگیر این آیت الله باشیم ...
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]:icon_4:
آره تو یکی دلتنگشی
چقدر اونو دوست داشتی ما خبر نداشتیم ....[/div][/quote]
خوب وقتی می یام می بینم کسی نیست باهاش کل کل کنم دلتنگش می شم[/div][/quote]
آهان ...
در کل پیگیر این آیت الله باشیم ... :shock:
نه خنده نیاز هست نه اینکه پولشو یکم محبت کنی نسبت به کسانی که همیشه جویا احوالت هستن
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]الان باید بخندم یا پولشو بدم؟ ؟ ؟ :|[/div][/quote]
نه خنده نیاز هست نه اینکه پولشو یکم محبت کنی نسبت به کسانی که همیشه جویا احوالت هستن
وای بر من اگر منافقی جویای احوالم باشد
و تحسبهم ایقاظاً و هم رقــــــــــود
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]الان باید بخندم یا پولشو بدم؟ ؟ ؟ :|[/div][/quote]
نه خنده نیاز هست نه اینکه پولشو یکم محبت کنی نسبت به کسانی که همیشه جویا احوالت هستن[/div][/quote]
وای بر من اگر منافقی جویای احوالم باشد :icon_10:
وای بر من اگر منافقی جویای احوالم باشد
[quote][div][b]گومر12[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر12[/b][/div][div]الان باید بخندم یا پولشو بدم؟ ؟ ؟ :|[/div][/quote]
نه خنده نیاز هست نه اینکه پولشو یکم محبت کنی نسبت به کسانی که همیشه جویا احوالت هستن[/div][/quote]
وای بر من اگر منافقی جویای احوالم باشد :icon_10:[/div][/quote]
:shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.