من همچنان چیزی از گذشته یادم نمیاد ولی یادمه در زمان های قدیم به واسطه ی روح لطیف و مهربانم اعتقادی به منجنیق نداشتم ولی با بدان بنشستم و ...
ای پسرک با بدان ننشین
ایشون با بدان ننشستن با بی رحمان نشستن
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من همچنان چیزی از گذشته یادم نمیاد ولی یادمه در زمان های قدیم به واسطه ی روح لطیف و مهربانم اعتقادی به منجنیق نداشتم ولی با بدان بنشستم و ... :roll:[/div][/quote]
[b]ای پسرک با بدان ننشین 8-)[/b][/div][/quote]
ایشون با بدان ننشستن با بی رحمان نشستن :twisted:
تو یه سرور حداگثر چند نفرو صفر کردی
والا یادم نیست ولی یه اتحاد صفحه دومی رو کلا همشونو صفر کردم نمی دونم چرا دیوونم دیگه
البته به بار رکورد زدم نوشتم تو پروفایلم 213 نفر با جمعیت های اکثرا زیر 5000
خیلیا صفر کردیم یعنی اگه حسشو داشتیم کل سرور می زدیم خدایش حال می ده اما اخرش همین خاطرات واسه دو طرف می مونه
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]m-kh5[/b][/div][div]تو یه سرور حداگثر چند نفرو صفر کردی :twisted:
والا یادم نیست ولی یه اتحاد صفحه دومی رو کلا همشونو صفر کردم نمی دونم چرا دیوونم دیگه 8-)
البته به بار رکورد زدم نوشتم تو پروفایلم 213 نفر با جمعیت های اکثرا زیر 5000[/div][/quote]
خیلیا صفر کردیم یعنی اگه حسشو داشتیم کل سرور می زدیم خدایش حال می ده اما اخرش همین خاطرات واسه دو طرف می مونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.