جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی
نه یک کتیبه بذارند برای اتحاد برتر که جایزش میلیونی باشه مثل کتیبه جاودان بعد بین اعضا یا مدیران (یا هردو) تقسیم کنند
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
فکر بدی نیست[/div][/quote]
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی:D[/div][/quote]
نه یک کتیبه بذارند برای اتحاد برتر که جایزش میلیونی باشه مثل کتیبه جاودان بعد بین اعضا یا مدیران (یا هردو) تقسیم کنند
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی
این طوری برشکست میشن
میشه بگی شما چند سالته؟همرو اشتباه مینویسی.ورشکست
این طوریم دیگه خودتم میدونی چندسالمه مثلاخودم واسه رومینویسم باسه
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
فکر بدی نیست[/div][/quote]
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی:D[/div][/quote]
این طوری برشکست میشن[/div][/quote]
میشه بگی شما چند سالته؟همرو اشتباه مینویسی.ورشکست[/div][/quote]
این طوریم دیگه خودتم میدونی چندسالمه مثلاخودم واسه رومینویسم باسه
می رسه ولی سکه میرسه دیگه 500 تا سکه مثلا به همهی اعضا ی اتحاد ربطی نداره 1 کیشون فقط دف ندر اتحاد باشه یا 1 کیشون هیچ کاری نکنه به همه مساوی 1 چیزی می دن خلاصه
می رسه ولی سکه میرسه دیگه 500 تا سکه مثلا به همهی اعضا ی اتحاد ربطی نداره 1 کیشون فقط دف ندر اتحاد باشه یا 1 کیشون هیچ کاری نکنه به همه مساوی 1 چیزی می دن خلاصه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.