اگه یه اتحاد همشون به یکی از شهرای کینگزها حمله کنن و تمام نیروهاشون رو بکشن بعد یکی از اعضا فقط کتیبه رو به دست بیاره چیزی به اتحاد میرسه؟؟
نه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]اگه یه اتحاد همشون به یکی از شهرای کینگزها حمله کنن و تمام نیروهاشون رو بکشن بعد یکی از اعضا فقط کتیبه رو به دست بیاره چیزی به اتحاد میرسه؟؟[/div][/quote]
نه
اگه یه اتحاد همشون به یکی از شهرای کینگزها حمله کنن و تمام نیروهاشون رو بکشن بعد یکی از اعضا فقط کتیبه رو به دست بیاره چیزی به اتحاد میرسه؟؟
نه چیزی نمیرسه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]اگه یه اتحاد همشون به یکی از شهرای کینگزها حمله کنن و تمام نیروهاشون رو بکشن بعد یکی از اعضا فقط کتیبه رو به دست بیاره چیزی به اتحاد میرسه؟؟[/div][/quote]
نه چیزی نمیرسه
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
فکر بدی نیست[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی:D
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی
این طوری برشکست میشن
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
جایزشم اینه که به کل اتحادمنابع میدن تمام انبارای شهراشونوتاته پرمیکنن[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی:D[/div][/quote]
این طوری برشکست میشن
این طوری برشکست میشن
میشه بگی شما چند سالته؟همرو اشتباه مینویسی.ورشکست
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]نه !من میگم یه کتیبه هم میذاشتن باسه اتحاد[/div][/quote]
منابع که مالی نیست....سکه بدن...یا مثلا همه ی قابلیت ویژه هارو تا 2 هفته فعال کنن مجانی:D[/div][/quote]
این طوری برشکست میشن[/div][/quote]
میشه بگی شما چند سالته؟همرو اشتباه مینویسی.ورشکست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.