خدا ما را از ریا دور بدارد و از عابدان حقیقی قرار دهد
با این حرفت کاملا موفقم امیدوارم که شما هم به یک انسان تبدیل بشین
ان شاءالله
ممنونم از شما بابت دعایی که در حق من نمودید
فقط امیدوارم تحبس الدعا نباشید
کسی معنی تحبس الدعا می دونه جدی عربیم خیلی داغونه؟
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]گومر10[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر10[/b][/div][div]خدا ما را از ریا دور بدارد و از عابدان حقیقی قرار دهد :icon_10:[/div][/quote]
با این حرفت کاملا موفقم امیدوارم که شما هم به یک انسان تبدیل بشین[/div][/quote]
ان شاءالله :icon_10:
ممنونم از شما بابت دعایی که در حق من نمودید :icon_10:
فقط امیدوارم تحبس الدعا نباشید :icon_10:[/div][/quote]
کسی معنی تحبس الدعا می دونه جدی عربیم خیلی داغونه؟
منم تبریک میگم بهتون که کتیبه رو زدید البته هیچ رقیبی هم نداشتید اونجا بس از اول هم معلوم بود که میزنید کتیبه رو چون همه اکانت هارو خریده بودی
خاکی نباش اسفالتت میکنن
منم تبریک میگم بهتون که کتیبه رو زدید البته هیچ رقیبی هم نداشتید اونجا بس از اول هم معلوم بود که میزنید کتیبه رو چون همه اکانت هارو خریده بودی :icon_4:
منم تبریک میگم بهتون که کتیبه رو زدید البته هیچ رقیبی هم نداشتید اونجا بس از اول هم معلوم بود که میزنید کتیبه رو چون همه اکانت هارو خریده بودی
مر سی ممنون اما یه اتحاد رغیب داشتیم که زدیمشون رفتن دیگه که ماشالله خیلی با جنبه بودن واسه اینکه زده بودیم
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم تبریک میگم بهتون که کتیبه رو زدید البته هیچ رقیبی هم نداشتید اونجا بس از اول هم معلوم بود که میزنید کتیبه رو چون همه اکانت هارو خریده بودی :icon_4:[/div][/quote]
مر سی ممنون اما یه اتحاد رغیب داشتیم که زدیمشون رفتن دیگه که ماشالله خیلی با جنبه بودن واسه اینکه زده بودیم:|
تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست
مهدی دادش دیگه بازی گذاشتیم کنار همین که این سرور امدی یکم کنارمون بازی کردی افتخاری بوده
دیگه جایزه ها بذار بقی هم بزنن نمی شه همش ما بزنیم
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل
ای بابا امتحان کن یه اکانت با اسم دردسر بساز بیا تو بازی می بینی که چه چیزایی ارشیو کردم
مهدی جووون ما که همیشه با کمک دوستانی مثل شما 4تا جایزه زدیم وگرنه به تنهایی چطوری می شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست :roll:[/div][/quote]
مهدی دادش دیگه بازی گذاشتیم کنار همین که این سرور امدی یکم کنارمون بازی کردی افتخاری بوده
دیگه جایزه ها بذار بقی هم بزنن نمی شه همش ما بزنیم[/div][/quote]
8-)
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟ :mrgreen:
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل :mrgreen:[/div][/quote]
ای بابا امتحان کن یه اکانت با اسم دردسر بساز بیا تو بازی می بینی که چه چیزایی ارشیو کردم:mrgreen:
مهدی جووون ما که همیشه با کمک دوستانی مثل شما 4تا جایزه زدیم وگرنه به تنهایی چطوری می شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.