دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد
بابا خواستم بحثو عوض کنم و یه شعر بگم
...Winter is coming
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div]دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
اونطور نگاه نکن عاشق شده
عاشقی من؟
نه بابا من هنوز دیروز یدونه تفنگ اسباب بازی خریدم که فندکم هست
...Winter is coming
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div]دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
اونطور نگاه نکن عاشق شده[/div][/quote]
عاشقی من؟
اونطور نگاه نکن عاشق شده
عاشقی من؟
[quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div]دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
اونطور نگاه نکن عاشق شده[/div][/quote]
عاشقی من؟
نه بابا من هنوز دیروز یدونه تفنگ اسباب بازی خریدم که فندکم هست[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
مشخصه
شعر نگفتی درد خودتو گفتی !!
درد رو اگه برعکس بخونی بازم میشه درد
اما اگه درمان رو برعکس بخونی میشه نامرد
تابحال توجه کرده بودین؟
...Winter is coming
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div]دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
بابا خواستم بحثو عوض کنم و یه شعر بگم [/div][/quote]
مشخصه
[/div][/quote]
تابحال توجه کرده بودین؟
مشخصه
تابحال توجه کرده بودین؟
عجب !!!
[quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]hassan8961[/b][/div][div]دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد
بابا خواستم بحثو عوض کنم و یه شعر بگم [/div][/quote]
مشخصه
[/div][/quote]
تابحال توجه کرده بودین؟[/div][/quote]
عجب !!!:idea::?::!:
تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست
مهدی دادش دیگه بازی گذاشتیم کنار همین که این سرور امدی یکم کنارمون بازی کردی افتخاری بوده
دیگه جایزه ها بذار بقی هم بزنن نمی شه همش ما بزنیم
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل
######
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست :roll:[/div][/quote]
مهدی دادش دیگه بازی گذاشتیم کنار همین که این سرور امدی یکم کنارمون بازی کردی افتخاری بوده
دیگه جایزه ها بذار بقی هم بزنن نمی شه همش ما بزنیم[/div][/quote]
8-)
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟ :mrgreen:
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل :mrgreen:
تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟
کجایند مردان بی ادعا
من خودم 10 تا سرور کتیبه زدم اسم اک هامو نمیگم ریا میشه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست :roll:[/div][/quote]
8-)
اسم اکانتت دردسر بود دیگه نه؟ داش کدوم سرور شما کتیبه آرشیو کردید میشه بفرمایید ما هم بدونیم؟ :mrgreen:
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4:
کجایند مردان بی ادعا
من خودم 10 تا سرور کتیبه زدم اسم اک هامو نمیگم ریا میشه:icon_4:
کجایند مردان بی ادعا
من خودم 10 تا سرور کتیبه زدم اسم اک هامو نمیگم ریا میشه
ایناهاشم دیگه
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dardesar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که نمیری بیا پلیر خودم شو یه سرور پلیر اکانتم بشی به اندازه کل سرورایی که تا الان بازی کردی افتخار داره واست :roll:[/div][/quote]
8-)
من که هر چی نگاه میکنم نمیبینم جایزه ای زده باشی حتی یه کلید ناقابل :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4:
[b]کجایند مردان بی ادعا [/b]
من خودم 10 تا سرور کتیبه زدم اسم اک هامو نمیگم ریا میشه:icon_4:[/div][/quote]
ایناهاشم دیگه
احسان داش به نوبه ی خودم تبریک میگم...ولی خودمونیما عجب حوصله ای داشتی
داش رضا واسه بازی نکردن تبریک دیگه. اصلا حال نمی کنم از بازی خستم کرده
سرم درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید ضربه زد بعدشم کله کرد
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]احسان داش به نوبه ی خودم تبریک میگم...ولی خودمونیما عجب حوصله ای داشتی :lol:[/div][/quote]
داش رضا واسه بازی نکردن:mrgreen::mrgreen: تبریک دیگه. اصلا حال نمی کنم از بازی خستم کرده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.