حرف مفت نزن باو من هر بازی تاپی که بگی بازی کردم از کالاف وبتل فیلد گرفته تا کانتر اسنایپر نید فور اسپید عصر پادشاهانم هر سرور 300تومن پول کاسب میشیم هفته اول مدال غارت هجوم همه مدال هارو میگیرم حالا یه ذره بچه اومده میگه ...
.. جمع کنید بابا
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div]ماین کرافت بازی ای فراتر از درک توه[/div][/quote]
حرف مفت نزن باو من هر بازی تاپی که بگی بازی کردم از کالاف وبتل فیلد گرفته تا کانتر اسنایپر نید فور اسپید عصر پادشاهانم هر سرور 300تومن پول کاسب میشیم هفته اول مدال غارت هجوم همه مدال هارو میگیرم حالا یه ذره بچه اومده میگه ...
.. جمع کنید بابا
.. جمع کنید بابا
بازم تو...
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div]ماین کرافت بازی ای فراتر از درک توه[/div][/quote]
.. جمع کنید بابا[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
بازم تو...
چقدر مردم بیکارن ماین کرافت چیه بچه برو کار کن درس بخون عصر بازی کن بفروش چند تومن پول بگیری خجالت نمیکشی صبح تا شب میخوری می خوابی
تو عصرمپول گیر میاد؟پس تو هنوز از دنیا عقبی
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]چقدر مردم بیکارن ماین کرافت چیه بچه برو کار کن درس بخون عصر بازی کن بفروش چند تومن پول بگیری خجالت نمیکشی صبح تا شب میخوری می خوابی :|[/div][/quote]
تو عصرمپول گیر میاد؟:|پس تو هنوز از دنیا عقبی
.. جمع کنید بابا
بازم تو...
* 8سالمو میزارم پای ماین کرفت تا سرگرم شه بعد میاد بهم میگه داداشی این بازی نی نی کوچولا چیه برام گزاشتی
ای خدا اگه کانتر و کالاف تاپ باشن ک من باید برم خودکشی کنم فک کنم این بابا تو یه قرن پیش هنوز داره سیر و سفر میکنه
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_amir5555[/b][/div][div]ماین کرافت بازی ای فراتر از درک توه[/div][/quote]
.. جمع کنید بابا[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
بازم تو...[/div][/quote]
خواهر 8سالمو میزارم پای ماین کرفت تا سرگرم شه بعد میاد بهم میگه داداشی این بازی نی نی کوچولا چیه برام گزاشتی:lol:
ای خدا اگه کانتر و کالاف تاپ باشن ک من باید برم خودکشی کنم فک کنم این بابا تو یه قرن پیش هنوز داره سیر و سفر میکنه:lol:
کانترو گذاشته ایزی بازی میکنی میگی مثلا باحالی من کالاف رو تو 1 ساعتو نیم تموم میکنم اونم تو هاردش هنوز بچه ای کانتر هم الان نیستم ولی وقتی اومدیم با تیممون یه سرور میزنیم بهت میگم وقتی وارد بازی میشی هد شاتت میکنم جوجو
:icon
کانترو گذاشته ایزی بازی میکنی میگی مثلا باحالی من کالاف رو تو 1 ساعتو نیم تموم میکنم اونم تو هاردش هنوز بچه ای کانتر هم الان نیستم ولی وقتی اومدیم با تیممون یه سرور میزنیم بهت میگم وقتی وارد بازی میشی هد شاتت میکنم جوجو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.