ان الدین عند الله الاسلام
لطفا معنی آن را هم بنویسید.
لطفا معنی آن را هم بنویسید.
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/06/21 21:43:25
ان الدین عند الله الاسلام
لطفا معنی آن را هم بنویسید. |
|
1394/06/21 21:44:17
کسی که در دین ما نیست نمیتواند ما را از قوانین دینمان امر و نهی کند.
با اینکار که 3 بار بهتان گفتم با احترام خارج شوید و خارج نشدید، فقط دارید حیوان بودنتان را نشان میدهید، چون حیوانات هستند که نمیفهمند. یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز.... |
|
1394/06/21 21:46:08
برای چهارمین بار میگیویم؛اگر به الاغ میگفتم تا الان فهمیده بود.
لطفاً از مباحث ما خارج شوید یا حسین الشهید
|
1394/06/21 21:49:34
دقیقا همینطور است که میگویید.
من متهم نکردم فقط گفتم به خدای بزرگ ایمان دارم. اینگونه پیروان سایر ادیان رو به دینتان دعوت میکنید؟(با تندی طرد کردن) ولی یه سوال. انسانهای پیش از اسلام یا انسانهای سایر ادیان هم با دین اسلام سنجیده و مجازات میشوند؟ |
|
1394/06/21 21:49:40
آقای گومر تحریم یعنی حرام کردن(لغتنامه دهخدا)
آقای گومر بعد از انقلاب واژه سرود جایگزین آهنگ شد. آقای گومر من نگفتم که احکام آزار و اذیت داره.گفتم خدا خدای خوبیها و مهربونیهاست.خدایی که بخواد بنده هاشو اذیت و آزار کنه اصلا وجود نداره. آقای گومر مگه ممکنه عملی که حرام شد را انجام داد.(من هم آهنگو تحریم کردن ولی اینو حتماً گوش بده) مثل این میماند که بگویید شراب نجس و حرام است ولی این شراب مستی اش کم است و استفاده کنید. آقای گومر اگر راک حرام پس حرام است.چه فرقی دارد؟نکند چون درباره یکی از شهیدان جنگ است حلال شد. اگه اینطور باشد که از فردا تمام خوانندگان برای تمام انبیاء و اولیاء و شهدا راک میخوانند که حلال باشند. آقای گومر پس چطور دیگران را از گناه بازمیداری؟(من از گناهکارانم و به گناه عادت نموده ام. نمیشود که دیگر گناه نکنم) آقای گومر |
|
1394/06/21 22:00:48
http://www.pasokhgoo.ir/node/883
حتما مطالعه فرمایید. شما دردینتان چه راحت هتاکی میکنید!!!!!!!!!! پس برای همین میگویید کاملترین دین است!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون در سایر ادیان هتاکی نه تنها توصیه نشده بلکه قبیح و زشت خوانده شده. وای بر شما پیروان دروغین و ساختگی دین مهر و رحمت اسلام. این دنیایتان که نابود شده!!!!!!!!نمیخواد بفکر آن دنیا هم باشید!!!!!!!!!!!فقط بفکر آیندگان باشید که مورد لعن و نفریتان قرار ندهند. والسلام و علیکم و رحمه الله و برکاه |
|
1394/06/21 22:04:35
اعتراف کردید که حیوان هستید
با حیوانات سخنی ندارم یا حسین الشهید
|
1394/06/21 22:09:06
قضاوت به حق این مناظره با دوستانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند.هرچند قاضی اصلی خداست.
آقای گومر2 روایت حضرت موسی و آن سگ مفلوج کرم زده را نشنیدی وگرنه توهین نمیکردین. |
|
1394/06/21 22:10:40
به شما عرض کردم اگر از تاپیک من خارج نشوید مانند حیواناتید. و شما هم حرف مرا تایید کردید. وقتی خودتان تایید کردید دیگر چه بگویم یا حسین الشهید
|
1394/06/21 22:13:43
شما نمیتونین برای خودتون فتفا درست کنید و دینو به مسخره بگیرد حرکی این کارو رو بکنه من بهش حرف های رکیک میزنم
من خوشبخت ترین انسان روی زمینم چون خدارودارم درسته خیلی چیزایی که نیازدارم مثل پول محبت آرامش رو ندارم ولی خدا رو دارم
|
منوی کاربری
|
||