king ehsan 2021
گومر2
king ehsan 2021
گومر2
herkull
آقای گومر2 حرام حرام است.
مثل این میمونه که دو تا دزد را بگیرند و در حین دادگاهی بگویند چون این شخص بخاطر یه مستحق دزدی کرده پس نباید مجازات شود ولی آن یکی را مجازات کنید چون بی نیاز بوده.
مگر ممکنه در دین یک فعلی انجام شود و دو نوع از آن برداش شود!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی حرام و دیگری حلال.
لطفا با این افکارتان بیشتر از این ادیان مقدس الهی به خصوص دین مبین اسلام را به سخره نگیرید و بازیچه دستانتان قرار ندهید.
مثل اینکه نفهمیدید.
گفتم دبگر با من و درباره ی من صحبت نکنید.
با احترام
گومر بنظرم حرف حق میگه
همه نوع راک حرام ا دیگه
خدا از شما آگاه تر است، او گفت هر چه به شما آسیب برساند بر شما حرام کردم،
بعله راک حرامه چون ترانه های راک به مغز آسیب میزنه، اما این ترانه محتوی آسیب رسان نداره و فقط لحنش راکه

اما مثالی که اون اقا زد فرق میکنه، دزدی همیشه یه چیزیرو میدزده، راک هم همیشه یه آسیبی میزنه،
ولی راک بدون آسیب مثل دزدی هست که وارد خونه بشه ولی چیزی ندزده،
باشد که فکر کنید

فکر کردم و بین این دو موندم
الله اعلم
ببین اون آقا گفت دزدی که نیازمند بوده و دزدی که نیازمند نبوده.
مثل اینه که بگیم یکی میاد برای تامین مخارج زندگیش توی طراحی یه راک آسیب رسان(حرام) شرکت میکنه.
و یکی دیگه هم با اینکه نیازی نداره ولی شرکت میکنه.
و جفتشون هم از لحاظ شرعی کار حرام کردن؛ مثل دزدی که یه چیزیرو بدزده،
اما راکی که آسیبی نزنه مثل دزدی هست چیزی ندزده،حالا چه نیازمند باشه چه فقیر، پس خلاف نکرده .
باشد که فکر کنید و مثال های اشتباه شما را نفریبد و به اسم اسلام شما را به مکتب اسلام آمریکایی نکشانند.
والسلام
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]herkull[/b][/div][div]آقای گومر2 حرام حرام است.
مثل این میمونه که دو تا دزد را بگیرند و در حین دادگاهی بگویند چون این شخص بخاطر یه مستحق دزدی کرده پس نباید مجازات شود ولی آن یکی را مجازات کنید چون بی نیاز بوده.
مگر ممکنه در دین یک فعلی انجام شود و دو نوع از آن برداش شود!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی حرام و دیگری حلال.
لطفا با این افکارتان بیشتر از این ادیان مقدس الهی به خصوص دین مبین اسلام را به سخره نگیرید و بازیچه دستانتان قرار ندهید.[/div][/quote]
مثل اینکه نفهمیدید.
گفتم دبگر با من و درباره ی من صحبت نکنید.
با احترام[/div][/quote]
گومر بنظرم حرف حق میگه
همه نوع راک حرام ا دیگه
[/div][/quote]
خدا از شما آگاه تر است، او گفت هر چه به شما آسیب برساند بر شما حرام کردم،
بعله راک حرامه چون ترانه های راک به مغز آسیب میزنه، اما این ترانه محتوی آسیب رسان نداره و فقط لحنش راکه :icon_10:
اما مثالی که اون اقا زد فرق میکنه، دزدی همیشه یه چیزیرو میدزده، راک هم همیشه یه آسیبی میزنه،
ولی راک بدون آسیب مثل دزدی هست که وارد خونه بشه ولی چیزی ندزده،
باشد که فکر کنید :icon_10:[/div][/quote]
فکر کردم و بین این دو موندم
الله اعلم[/div][/quote]
ببین اون آقا گفت دزدی که نیازمند بوده و دزدی که نیازمند نبوده.
مثل اینه که بگیم یکی میاد برای تامین مخارج زندگیش توی طراحی یه راک آسیب رسان(حرام) شرکت میکنه.
و یکی دیگه هم با اینکه نیازی نداره ولی شرکت میکنه.
و جفتشون هم از لحاظ شرعی کار حرام کردن؛ مثل دزدی که یه چیزیرو بدزده،
اما راکی که آسیبی نزنه مثل دزدی هست چیزی ندزده،حالا چه نیازمند باشه چه فقیر، پس خلاف نکرده .
باشد که فکر کنید و مثال های اشتباه شما را نفریبد و به اسم اسلام شما را به مکتب اسلام آمریکایی نکشانند.
والسلام :icon_10: