خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه
تقریبا یه گیگ
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه [/div][/quote]
تقریبا یه گیگ
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
خود قعله رو دان کنم چقئر حجم میخواد چون دیگه اون سی دیش پیدا نمیشه [/div][/quote]
تقریبا یه گیگ[/div][/quote]
اون نیسخه فارسیشه که 1.31 مگ هستش نسخه اصلیش 889 مگ هست.
http://www.iranidata.com/1447/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-stronghold-2-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-2-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/
والااااا
---
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
اون نیسخه فارسیشه که 1.31 مگ هستش نسخه اصلیش 889 مگ هست.
http://www.iranidata.com/1447/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-stronghold-2-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-2-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3/[/div][/quote]
خب فارسیش خوبه دیه
تقریبا یه گیگ
چی شد علی رضا نصب کردی.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
چی شد علی رضا نصب کردی.
تقریبا یه گیگ
چی شد علی رضا نصب کردی.
دارم نصب میکنم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
چی شد علی رضا نصب کردی.[/div][/quote]
دارم نصب میکنم
تقریبا یه گیگ
چی شد علی رضا نصب کردی.
دارم نصب میکنم
من سرورو ساختمو منتظرم بیا رمز همون قبلی.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]دان کردن خود بازی چقدر نت میخواد ؟
[/div][/quote]
؟؟؟؟[/div][/quote]
چی شد علی رضا نصب کردی.[/div][/quote]
دارم نصب میکنم[/div][/quote]
من سرورو ساختمو منتظرم بیا رمز همون قبلی.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]علی رضا کجایی نمیای من برم.:icon_3:[/div][/quote]
اومدم[/div][/quote]
بیا سرور ساختم اسم علی رضا رمز 1111
والااااا
---
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]علی رضا کجایی نمیای من برم.:icon_3:[/div][/quote]
اومدم[/div][/quote]
بیا سرور ساختم اسم علی رضا رمز 1111[/div][/quote]
اومدم ولی تو نیستی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.