نه نمی تونستی من پاشداهمو مخفی کرده بودم با کلی نینجاد ورو برش.
بورو عامو داشتم میزدم
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div]ممد حسن اومدی بیرون برنده شدم :|[/div][/quote]
افرین یه دفعه پرید بیرون من بی تقصیرم[/div][/quote]
میپرید نمی پرید من زده بودم :|[/div][/quote]
نه نمی تونستی من پاشداهمو مخفی کرده بودم با کلی نینجاد ورو برش.[/div][/quote]
بورو عامو داشتم میزدم :|
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]الوووو[/div][/quote]
بله :icon_10:[/div][/quote]
چهار نفری بساز بدون رمز اسم سرورم بزار ممد حسن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]الوووو[/div][/quote]
چهار نفری بساز بدون رمز اسم سرورم بزار ممد حسن [/div][/quote]
آخه 4 نفر از کجا بیارم؟ :icon_6:
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]الوووو[/div][/quote]
آخه 4 نفر از کجا بیارم؟ :icon_6:[/div][/quote]
تو بساز د ونفر دیگه میان خدا کریمه.
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]الوووو[/div][/quote]
آخه 4 نفر از کجا بیارم؟ :icon_6:[/div][/quote]
تو بساز د ونفر دیگه میان خدا کریمه.[/div][/quote]
ساختم پاشو بیا :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.