سید محمد مهدی حسینی
من نمیدونم اینی که میگم قلعه چنده ولی نشونش اینه که توش دراگون و غول برفی غولپیکر و مرلین وجود داره .... پیشرفته تر از بفیه ی ورژن هاش هست ... تا اونجایی که من بازی کردم ....اگه کسی فهمید من چی میگم بیاد همون نوع قلعه رو بازی کنیم ... آیکون بازی هم یک چشم اژدها هست ... وقتی وارد میشی یه دراگون یا همون اژدها نعره میکشه .... کسی میاد بازی ؟؟؟، اوه نه ... اصلا حواسم نیست ..... نت ندارم ......
باهات سه به تک بازی میکنم
ولی فک کنم نوب باشی
چه نژادی بر میداری؟
راستی گومر موقعیت نشد باهات بازی کنم.الانم میرم فوتبال بعدش میام سرور جدیدو بترکونم
وقتی آدم های کوچیک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم
هم اون هارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من نمیدونم اینی که میگم قلعه چنده ولی نشونش اینه که توش دراگون و غول برفی غولپیکر و مرلین وجود داره .... پیشرفته تر از بفیه ی ورژن هاش هست ... تا اونجایی که من بازی کردم ....اگه کسی فهمید من چی میگم بیاد همون نوع قلعه رو بازی کنیم ... آیکون بازی هم یک چشم اژدها هست ... وقتی وارد میشی یه دراگون یا همون اژدها نعره میکشه .... کسی میاد بازی ؟؟؟، اوه نه ... اصلا حواسم نیست ..... نت ندارم ......[/div][/quote]
:icon_4:
باهات سه به تک بازی میکنم
ولی فک کنم نوب باشی
چه نژادی بر میداری؟
راستی گومر موقعیت نشد باهات بازی کنم.الانم میرم فوتبال بعدش میام سرور جدیدو بترکونم :icon_12: