شرمنده پدرم در اومد اومدم بیام داخل سرور یهو هنگ کرد بعد هرچی رو گیم رنجرم میزنم خراب شده بود بعد پاکش کردم دوباره نصبش کنم که باز هم پیامی رو ایمیلم نمیومد کلا اعصابم داغون شد.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
شرمنده پدرم در اومد اومدم بیام داخل سرور یهو هنگ کرد بعد هرچی رو گیم رنجرم میزنم خراب شده بود بعد پاکش کردم دوباره نصبش کنم که باز هم پیامی رو ایمیلم نمیومد کلا اعصابم داغون شد.
الان درسته؟؟؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]شرمنده پدرم در اومد اومدم بیام داخل سرور یهو هنگ کرد بعد هرچی رو گیم رنجرم میزنم خراب شده بود بعد پاکش کردم دوباره نصبش کنم که باز هم پیامی رو ایمیلم نمیومد کلا اعصابم داغون شد.[/div][/quote]
الان درسته؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.