خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
کم داری؟:icon_10:[/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
شخصیتا چی هست منم بیام؟
شخصیت ها رو نوشتم بخون دیگه یکی فرمانده ارگ ها یکی دوست من در داستان یکی رقیب من درداستان.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
شخصیتا چی هست منم بیام؟[/div][/quote]
شخصیت ها رو نوشتم بخون دیگه یکی فرمانده ارگ ها یکی دوست من در داستان یکی رقیب من درداستان.
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
[b]خجالت بکش عرفان
برو تیک بزن جا نمونی از غارت [/b] :lol:[/div][/quote]
:D
علی همرو بهت گفته؟
ای کلک :icon_4:
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
[b]خجالت بکش عرفان
علی همرو بهت گفته؟
ای کلک :icon_4:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
خو اواتارت ضایس
علی چیو باید میگفته؟!
[quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
[b]خجالت بکش عرفان
علی همرو بهت گفته؟
خو اواتارت ضایس
علی چیو باید میگفته؟![/div][/quote]
چجور فهمیدی من کدوم عرفانم؟
خودم میدونستم خب !
مگه چیه؟!
رو پروفایل hنمیدنم چی چی اسمتو نوشته بودی اینجا هم با این اسم بودی
ضریب هوشی بالا کمکمون کرد
[quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]erfan0921[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]فقط سه تا شخصیت کم داریم بدو بیا [/div][/quote]
؟؟؟ اره؟؟؟[/div][/quote]
[b]خجالت بکش عرفان
علی همرو بهت گفته؟
خو اواتارت ضایس
علی چیو باید میگفته؟![/div][/quote]
چجور فهمیدی من کدوم عرفانم؟[/div][/quote]
خودم میدونستم خب !
مگه چیه؟!
رو پروفایل hنمیدنم چی چی اسمتو نوشته بودی اینجا هم با این اسم بودی
ضریب هوشی بالا کمکمون کرد 8-)
فقط کافیه ی وای فای درست و حسابی به همراه کامپیوتر به همراه بازی وارکرافت گیرم بیاد .... در اون لحظه هست که منم دست به کار میشم ... البته فعلا دو موردش رو دارم .... فقط وای فای درست و حسابی ندارم .... با بسته ی همراه اول با گوشی میام .... وای فایم تموم شده ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
فقط کافیه ی وای فای درست و حسابی به همراه کامپیوتر به همراه بازی وارکرافت گیرم بیاد .... در اون لحظه هست که منم دست به کار میشم ... البته فعلا دو موردش رو دارم .... فقط وای فای درست و حسابی ندارم .... با بسته ی همراه اول با گوشی میام .... وای فایم تموم شده ...
خــدارو شکر
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]فقط کافیه ی وای فای درست و حسابی به همراه کامپیوتر به همراه بازی وارکرافت گیرم بیاد .... در اون لحظه هست که منم دست به کار میشم ... البته فعلا دو موردش رو دارم .... فقط وای فای درست و حسابی ندارم .... با بسته ی همراه اول با گوشی میام .... وای فایم تموم شده ...[/div][/quote]
خــدارو شکر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.