در ضمن الف ها کماندار نیستن . برخی از الف ها محافظان گیاهان هستند و بعضی دیگر فرمانروای گیاهان . کمانداران الف خیلی مشهورند ولی همشون کماندار نیستن ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
در ضمن الف ها کماندار نیستن . برخی از الف ها محافظان گیاهان هستند و بعضی دیگر فرمانروای گیاهان . کمانداران الف خیلی مشهورند ولی همشون کماندار نیستن ...
غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من
خب بعضی وقت ها مثبته بعضی وقت ها منفی.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من :icon_10:[/div][/quote]
تکلیفه منو روشن کن
یعنی چطوری؟؟؟مثل ارشام؟؟؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من :icon_10:[/div][/quote]
خب بعضی وقت ها مثبته بعضی وقت ها منفی.[/div][/quote]
:|
تکلیفه منو روشن کن
تکلیفه منو روشن کن
نه مثل ارشام نه منظور اینکه در جایی که بهت نفع برسه مثبته ودر جایی که نفع نرسه منفی میشی دیگه خو.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من :icon_10:[/div][/quote]
تکلیفه منو روشن کن
یعنی چطوری؟؟؟مثل ارشام؟؟؟[/div][/quote]
نه مثل ارشام نه منظور اینکه در جایی که بهت نفع برسه مثبته ودر جایی که نفع نرسه منفی میشی دیگه خو.:icon_4:
تکلیفه منو روشن کن
نه مثل ارشام نه منظور اینکه در جایی که بهت نفع برسه مثبته ودر جایی که نفع نرسه منفی میشی دیگه خو.
منفیشو حذف کن خو
مثل داستان امیرحسین باشه نقشم 100 درصد هستم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من :icon_10:[/div][/quote]
تکلیفه منو روشن کن
نه مثل ارشام نه منظور اینکه در جایی که بهت نفع برسه مثبته ودر جایی که نفع نرسه منفی میشی دیگه خو.:icon_4:[/div][/quote]
منفیشو حذف کن خو
تکلیفه منو روشن کن
منفیشو حذف کن خو
دیگه داستان اینجوری دیگه بزارمت یا نه.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]غول ها اگه نقششون مثبته واس من اگه نیست یه نقش مثبت بده به من :icon_10:[/div][/quote]
تکلیفه منو روشن کن
نه مثل ارشام نه منظور اینکه در جایی که بهت نفع برسه مثبته ودر جایی که نفع نرسه منفی میشی دیگه خو.:icon_4:[/div][/quote]
منفیشو حذف کن خو
مثل داستان امیرحسین باشه نقشم 100 درصد هستم[/div][/quote]
دیگه داستان اینجوری دیگه بزارمت یا نه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.