عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد از این که هادی به رحمت خدا رفت تو داستان شما جایگزینش میشی.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
با تشکر :icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد از این که هادی به رحمت خدا رفت تو داستان شما جایگزینش میشی.
ممنون
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد از این که هادی به رحمت خدا رفت تو داستان شما جایگزینش میشی.[/div][/quote]
ممنون:icon_1::icon_1::icon_1:
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
شخصیت من چطوره به نظرت???[/div][/quote]
دو بار کل داستانو نجات دادی:P
دیه ازین بهتر;););)
یعنی امشب میزاری دیگه
اگه شما بخواید همین الان میزارم.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد از این که هادی به رحمت خدا رفت تو داستان شما جایگزینش میشی.[/div][/quote]
یعنی امشب میزاری دیگه[/div][/quote]
میخوای کاری کنم از دره پرت بشی پایین برای همیشه تو ذهن همه بمونی نظرت چیه.
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
دیه ازین بهتر;););)[/div][/quote]
:icon_4:
حکم زورو رو دارم:mrgreen:[/div][/quote]
میخوای کاری کنم از دره پرت بشی پایین برای همیشه تو ذهن همه بمونی نظرت چیه.:icon_4:
یعنی امشب میزاری دیگه
بزار
اگه کمک خواستی در خدمتم
باشه تا دوساعت دیگه مینویسم میزارم بخونید.
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
یعنی امشب میزاری دیگه[/div][/quote]
اگه شما بخواید همین الان میزارم.[/div][/quote]
بزار
اگه کمک خواستی در خدمتم:mrgreen:[/div][/quote]
باشه تا دوساعت دیگه مینویسم میزارم بخونید.
میخوای کاری کنم از دره پرت بشی پایین برای همیشه تو ذهن همه بمونی نظرت چیه.
نه اشتباه شد
نمیخواد قربون دستت
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]لطفا قسمت بعدیم امروز بزار
هر روز سه قسمت
دیه ازین بهتر;););)[/div][/quote]
:icon_4:
حکم زورو رو دارم:mrgreen:[/div][/quote]
میخوای کاری کنم از دره پرت بشی پایین برای همیشه تو ذهن همه بمونی نظرت چیه.:icon_4:[/div][/quote]
نه اشتباه شد:mrgreen:
نمیخواد قربون دستت:icon_2:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.