هرروز یک داستان رای بیشتری دارد چرا امروز 3تا گذاشتی
فشارش زیاده نمی تونم بخوانم
منه بدبخت برای هرداستان یک ساعت نیم یا بیشتر وقت میزارم بعد تو بهت فشار میاد روتوبرم.
درگیر مشاغل روزانه هستم
خب من روزی پنج ساعت وقت میزارم چی درضمن تا ساعت یازده نیمم باید داستان بعدی رو بدم بیرون.
روزی یک داستان والسلام
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]هرروز یک داستان رای بیشتری دارد چرا امروز 3تا گذاشتی :icon_10:
فشارش زیاده نمی تونم بخوانم :icon_10:[/div][/quote]
منه بدبخت برای هرداستان یک ساعت نیم یا بیشتر وقت میزارم بعد تو بهت فشار میاد روتوبرم.[/div][/quote]
درگیر مشاغل روزانه هستم:icon_10:[/div][/quote]
خب من روزی پنج ساعت وقت میزارم چی درضمن تا ساعت یازده نیمم باید داستان بعدی رو بدم بیرون.[/div][/quote]
روزی یک داستان والسلام :icon_10:
منه بدبخت برای هرداستان یک ساعت نیم یا بیشتر وقت میزارم بعد تو بهت فشار میاد روتوبرم.
درگیر مشاغل روزانه هستم
خب من روزی پنج ساعت وقت میزارم چی درضمن تا ساعت یازده نیمم باید داستان بعدی رو بدم بیرون.
روزی یک داستان والسلام
شما هر روز داستان خودتو نوشتی یه دونه بزار
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]هرروز یک داستان رای بیشتری دارد چرا امروز 3تا گذاشتی :icon_10:
منه بدبخت برای هرداستان یک ساعت نیم یا بیشتر وقت میزارم بعد تو بهت فشار میاد روتوبرم.[/div][/quote]
خب من روزی پنج ساعت وقت میزارم چی درضمن تا ساعت یازده نیمم باید داستان بعدی رو بدم بیرون.[/div][/quote]
روزی یک داستان والسلام :icon_10:[/div][/quote]
درگیر مشاغل روزانه هستم
روزی یک داستان والسلام
خیر
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]sirgoodboy[/b][/div][div]هرروز یک داستان رای بیشتری دارد چرا امروز 3تا گذاشتی :icon_10:
روزی یک داستان والسلام :icon_10:[/div][/quote]
شما هر روز داستان خودتو نوشتی یه دونه بزار [/div][/quote]
خیر :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.