50 اسم که چیزی نیست من در سرور 10 باور کنین بالای 120 مولتی اکانت زده بودم ولی یه جا اشتباه کردم و گیر افتادم.از اون به بعد دیگه نامردی رو گذاشتم کنار دارم مردونه بازی میکنم
الان به خودت میبالی نه؟میگی من دیگه کیم
ما تو یکیش موندیم تو دیگه واقعا همجوره کارت درسته پرچمت بالاست داداش
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻
این مطلب در 1391/12/24 23:03:00 نوشته شده است و در 1391/12/24 23:03:57 ویرایش شده است .
عکسهای قشنگ، دلیل بر زیبایی تو نیست...
ساخت دست عکاس است
درونت را زیبا کن که مدیون هیچ عکاسی نباشی
[quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]50 اسم که چیزی نیست من در سرور 10 باور کنین بالای 120 مولتی اکانت زده بودم ولی یه جا اشتباه کردم و گیر افتادم.از اون به بعد دیگه نامردی رو گذاشتم کنار دارم مردونه بازی میکنم[/div][/quote]
ما تو یکیش موندیم تو دیگه واقعا همجوره کارت درسته پرچمت بالاست داداش:lol:[/div][/quote]
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻:lol::lol:
50 اسم که چیزی نیست من در سرور 10 باور کنین بالای 120 مولتی اکانت زده بودم ولی یه جا اشتباه کردم و گیر افتادم.از اون به بعد دیگه نامردی رو گذاشتم کنار دارم مردونه بازی میکنم
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻
چرا داره کی گفته که نداره
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]50 اسم که چیزی نیست من در سرور 10 باور کنین بالای 120 مولتی اکانت زده بودم ولی یه جا اشتباه کردم و گیر افتادم.از اون به بعد دیگه نامردی رو گذاشتم کنار دارم مردونه بازی میکنم[/div][/quote]
ما تو یکیش موندیم تو دیگه واقعا همجوره کارت درسته پرچمت بالاست داداش:lol:[/div][/quote]
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻:lol::lol:[/div][/quote]
البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چون منابع زیادی گیرت نمیاد مگر متخصص و منجم زیاد بفرستی به ابادی
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم
نیرو متخصص چطوزی میسازن؟؟
منجم چی؟
تخصصت چیه؟
کشاورزم
مرسی ولی دوستان جواب دادن که فقط میتونم کشاورز بسازم
iهمین کشاورزان زحمت کشند که چرخ زندگی در عصر پادشاهان را میچرخانند
پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم
خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن
[quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div]البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چون منابع زیادی گیرت نمیاد مگر متخصص و منجم زیاد بفرستی به ابادی[/div][/quote]
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد[/div][/quote]
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم[/div][/quote]
منجم چی؟[/div][/quote]
تخصصت چیه؟[/div][/quote]
کشاورزم:D
مرسی ولی دوستان جواب دادن که فقط میتونم کشاورز بسازم:([/div][/quote]
iهمین کشاورزان زحمت کشند که چرخ زندگی در عصر پادشاهان را میچرخانند:lol::lol::lol::lol:
البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم
منجم چی؟
تخصصت چیه؟
کشاورزم
واقعا راست میگی اگه کشاورزان زحمت کش توی سرور 9 نبودند من این همه سرباز گرسنه را باید چیکار میکردم؟؟؟؟؟؟
این مطلب در 1391/12/24 23:10:55 نوشته شده است و در 1391/12/24 23:11:05 ویرایش شده است .
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]xyzade[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div]البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد[/div][/quote]
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم[/div][/quote]
منجم چی؟[/div][/quote]
تخصصت چیه؟[/div][/quote]
iهمین کشاورزان زحمت کشند که چرخ زندگی در عصر پادشاهان را میچرخانند:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
واقعا راست میگی اگه کشاورزان زحمت کش توی سرور 9 نبودند من این همه سرباز گرسنه را باید چیکار میکردم؟؟؟؟؟؟
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻
کی گفته که داره؟؟؟؟؟
شاید به ضاهر به خودش بباله اما ادم که نمیتونه به خودش دروغ بگهمهم درونشه که چه اتیشیه
ساخت دست عکاس است
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]50 اسم که چیزی نیست من در سرور 10 باور کنین بالای 120 مولتی اکانت زده بودم ولی یه جا اشتباه کردم و گیر افتادم.از اون به بعد دیگه نامردی رو گذاشتم کنار دارم مردونه بازی میکنم[/div][/quote]
ت ق ل ب بالیدن نداره☺☻:lol::lol:[/div][/quote]
چرا داره کی گفته که نداره [/div][/quote]
کی گفته که داره؟؟؟؟؟
شاید به ضاهر به خودش بباله[b] اما ادم که نمیتونه به خودش دروغ بگه[/b]:lol::lol::lol::lol::lol:مهم درونشه که چه اتیشیه:lol::lol::lol::lol:
منجم چی؟
تخصصت چیه؟
کشاورزم
اتفاقن هیچ زحمتی نیست پادشاهیم واسه خودم
این مطلب در 1391/12/24 23:45:54 نوشته شده است و در 1391/12/24 23:47:01 ویرایش شده است .
ساخت دست عکاس است
[quote][div][b]xyzade[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]مینا69[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div]البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
منجم چی؟[/div][/quote]
تخصصت چیه؟[/div][/quote]
iهمین کشاورزان زحمت کشند که چرخ زندگی در عصر پادشاهان را میچرخانند:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اتفاقن هیچ زحمتی نیست پادشاهیم واسه خودم :lol:
نه آبجی گلم اسم هایی که یک شخص مثلا تو یه سروری حسن باشه تو یه سروردیگه مثلا romباشه دلیل نمیشه اون شخص مولتی باشه فقط تو یه سرور اگه 3تااکانت ساخته باشه اون طوری مولتی محصوب میشه درموردآبادی که کاری نداره عمارت قهرمانت سطح10 باشه بایه دونه قهرمان فرقی نمیکنه به اضافه لشگرت به صورت نبرد به ابادی موردنظرحمله کن درضمن سوالت درموردکشاورز اگه آبادی گرفتی که گندوم بود کشاورزخودت از طریق بازاربه اون آبادی ارسال کن به این راحتی شرمنده طورلانی شد
نه آبجی گلم اسم هایی که یک شخص مثلا تو یه سروری حسن باشه تو یه سروردیگه مثلا romباشه دلیل نمیشه اون شخص مولتی باشه فقط تو یه سرور اگه 3تااکانت ساخته باشه اون طوری مولتی محصوب میشه درموردآبادی که کاری نداره عمارت قهرمانت سطح10 باشه بایه دونه قهرمان فرقی نمیکنه به اضافه لشگرت به صورت نبرد به ابادی موردنظرحمله کن درضمن سوالت درموردکشاورز اگه آبادی گرفتی که گندوم بود کشاورزخودت از طریق بازاربه اون آبادی ارسال کن به این راحتی شرمنده طورلانی شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.