شاه شاهان عزت پلنگ
famili
شاه شاهان عزت پلنگ
البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چون منابع زیادی گیرت نمیاد مگر متخصص و منجم زیاد بفرستی به ابادی
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم
خیر .اگه اول بازی بتونی آبادی تصرف کنی بهتره .هر چند استفاده نکنی .
1- حمله ات میره بالا
2- با گذشت زمان نیرو های آبادی ها بیشتر میشن و در نتیجه تلفاتت میره بالا .
3- وقتی سطح منابعت رو به مثلا 16 رسوندی میتونی ازشون استفاده کنی و تاثیرشم میبینی.
4- یه مخفیگاه برای متخصصات داری .هر چی میخواد باشه .
5-خلاصه اول سرمایه گذاری میکنی بعد نتیجه اش رو تو زمان مناسب میبینی.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]شاه شاهان عزت پلنگ[/b][/div][div]البته به نظر من حمله نکنی به ابادی بهتره چون هم تعداد زیادی نیرو از دست میدی و ارزششو نداره
چون منابع زیادی گیرت نمیاد مگر متخصص و منجم زیاد بفرستی به ابادی[/div][/quote]
چرا اگه مثلا برای آبادی با ذخاییر گندم 5 تا کشاورز و 5 تا منجم بفرستی میتونی توی 5 تا 10 روز تمام ارتشی که از بین رفته را دوباره بسازی من خودم 5 تا آبادی دارم البته برا حمله بهتره که دو تا سه برابر نیرو های گینگیز نیرو بفرستی که سطح هجومیشان هم بالا باشد[/div][/quote]
میگم کسی که متخصص زیاد نداره ابادی تسخیر کردن الکی چون ساختن متخصص منابع زیاد میبره و به جای اینکه برای این کار وقت بزاریم سطح منابع افزایش میدیم[/div][/quote]
خیر .اگه اول بازی بتونی آبادی تصرف کنی بهتره .هر چند استفاده نکنی .
1- حمله ات میره بالا
2- با گذشت زمان نیرو های آبادی ها بیشتر میشن و در نتیجه تلفاتت میره بالا .
3- وقتی سطح منابعت رو به مثلا 16 رسوندی میتونی ازشون استفاده کنی و تاثیرشم میبینی.
4- یه مخفیگاه برای متخصصات داری .هر چی میخواد باشه .
5-خلاصه اول سرمایه گذاری میکنی بعد نتیجه اش رو تو زمان مناسب میبینی.