والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]آقا رای میفروشم
10 تا 1000 تومن[/div][/quote]
میخرم :icon_5:[/div][/quote]
بیا اینور بازار 12 تا 1000[/div][/quote]
هر دو تارو میخرم رای رو فول کنیدد :icon_5:[/div][/quote]
پووووول
من همین الآن پروفایلمو عوض کردم حدود 5 دقیقه داشتم یه موضوعیو مینوشتم.کی وقت کردم مولتی بکشم ؟
حالا دیگه مولتی باز هم شدیم رفت
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][b]به نظر شما با رضا چه کنم؟؟[/b][/div][/quote]
من همین الآن پروفایلمو عوض کردم حدود 5 دقیقه داشتم یه موضوعیو مینوشتم.کی وقت کردم مولتی بکشم ؟ :|
حالا دیگه مولتی باز هم شدیم رفت :|
یادش بخیر یه زمان من لایکیدنم در حد سپهر بود شایدم بیشتر
تو بعضی پستارو لایک نمیکردی ولی سپهر همه رو لایک میکنه
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یادش بخیر یه زمان من لایکیدنم در حد سپهر بود شایدم بیشتر :icon_2:[/div][/quote]
تو بعضی پستارو لایک نمیکردی ولی سپهر همه رو لایک میکنه :|
یادش بخیر یه زمان من لایکیدنم در حد سپهر بود شایدم بیشتر
تو بعضی پستارو لایک نمیکردی ولی سپهر همه رو لایک میکنه
شلغ سپهر همین کار هست
خخخ لایک
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یادش بخیر یه زمان من لایکیدنم در حد سپهر بود شایدم بیشتر :icon_2:[/div][/quote]
تو بعضی پستارو لایک نمیکردی ولی سپهر همه رو لایک میکنه :|[/div][/quote]
شلغ سپهر همین کار هست[/div][/quote]
خخخ لایک :icon_4:
سلام
شروع شد
ظرفیت شرکت کنده 6 نفر از بین 6 نفر 4 نفر به نیمه نهایی و 2 نفر به فینال و 2 نفر برای سومی
پایان رای گیری فردا ساعت یک و نیم ظهر بعد مرحله بعدی مسابقه انجام خواهد شد
پس اسم من کو ؟؟؟
منم جزو کسانی هستم که هر چیزی رو الکی لایک نمی کنم ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]سلام
شروع شد
ظرفیت شرکت کنده 6 نفر از بین 6 نفر 4 نفر به نیمه نهایی و 2 نفر به فینال و 2 نفر برای سومی
[b]پایان رای گیری فردا ساعت یک و نیم ظهر بعد مرحله بعدی مسابقه انجام خواهد شد[/b][/div][/quote]
پس اسم من کو ؟؟؟
منم جزو کسانی هستم که هر چیزی رو الکی لایک نمی کنم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.