سلام
شروع شد
rezadefender و مدیرا انجمن 8 به فینال رسیدن و مهدی و ممد مسابقه رده بندی رو برگزار میکن فردا فینال برگزار میشه
سارگن کبیر سوم شد- مهدی -098 چهارم -هادری پلاد پنجم -arab123 ششم - پایان رای گیری فردا ساعت یک و نیم ظهر بعد مرحله بعدی مسابقه انجام خواهد شد
نظرسنجی
rezadefender
مدیر انجمن-8
این مطلب در 1394/05/31 12:51:07 نوشته شده است و در 1394/06/03 16:09:52 ویرایش شده است .
ایدی تلگرام
https://telegram.me/hasanirani11
سلام
شروع شد
rezadefender و مدیرا انجمن 8 به فینال رسیدن و مهدی و ممد مسابقه رده بندی رو برگزار میکن فردا فینال برگزار میشه
سارگن کبیر سوم شد- مهدی -098 چهارم -هادری پلاد پنجم -arab123 ششم -
[b]پایان رای گیری فردا ساعت یک و نیم ظهر بعد مرحله بعدی مسابقه انجام خواهد شد[/b]
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو این تاپیک همه رو لایک میکنم از دور خارج میشم :|[/div][/quote]
نباید خارج شی[/div][/quote]
یعنی لایکامو پس بگیرم :icon_2:
به نظرم من تو لایک دادن سخت گیر تر از همه هستم
کسی که لایکش میکنم باس بدونه واقعا مطلبش باحال بوده که لایکش کردم
تو که کلا دو نفرو لایک میکنی چه باحال چه بی حال
######
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]به نظرم من تو لایک دادن سخت گیر تر از همه هستم
کسی که لایکش میکنم باس بدونه واقعا مطلبش باحال بوده که لایکش کردم :D[/div][/quote]
تو که کلا دو نفرو لایک میکنی چه باحال چه بی حال :mrgreen:
تو که کلا دو نفرو لایک میکنی چه باحال چه بی حال
حالا به نظرت کیا رو لایک میکنم؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]به نظرم من تو لایک دادن سخت گیر تر از همه هستم
کسی که لایکش میکنم باس بدونه واقعا مطلبش باحال بوده که لایکش کردم :D[/div][/quote]
تو که کلا دو نفرو لایک میکنی چه باحال چه بی حال :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
حالا به نظرت کیا رو لایک میکنم؟
عزیزم گفته اونایی که کم لایک می کنند
نه اونایی که لایک نمی کنند
این مطلب در 1394/05/31 13:03:23 نوشته شده است و در 1394/05/31 13:04:01 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]به نظرم من تو لایک دادن سخت گیر تر از همه هستم
عزیزم گفته اونایی که کم لایک می کنند
نه اونایی که لایک نمی کنند :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.