هوای مورد علاقت کدومه؟؟؟؟
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره
والا من تاحالا سعادت نداشتم که هوای برفی ببینم ... فعلا همون بارون رو عشق میکنم ولی فکر میکنم که اگه هوای برفی رو هم ببینم عاشقش بشم ....
بیچاره...
الان این همدردی کردنت بود ؟
اگه اینطوره همدردی کردنت هم به درد خودت میخوره ... با این همدردی که تو میکنی اون شخص مخاطبت بدتر افسرده میشه ... والا ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]
[quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]هوای مورد علاقت کدومه؟؟؟؟
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره [/div][/quote]
والا من تاحالا سعادت نداشتم که هوای برفی ببینم ... فعلا همون بارون رو عشق میکنم ولی فکر میکنم که اگه هوای برفی رو هم ببینم عاشقش بشم ....[/div][/quote]
بیچاره...:cry:[/div][/quote]
اگه اینطوره همدردی کردنت هم به درد خودت میخوره ... با این همدردی که تو میکنی اون شخص مخاطبت بدتر افسرده میشه ... والا ...:mrgreen:
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره
والا من تاحالا سعادت نداشتم که هوای برفی ببینم ... فعلا همون بارون رو عشق میکنم ولی فکر میکنم که اگه هوای برفی رو هم ببینم عاشقش بشم ....
بیچاره...
اگه اینطوره همدردی کردنت هم به درد خودت میخوره ... با این همدردی که تو میکنی اون شخص مخاطبت بدتر افسرده میشه ... والا ...
خب تو الان فرض کن من اونو گفتم
بخوای همدردی کنی چی میگی؟؟؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره [/div][/quote]
والا من تاحالا سعادت نداشتم که هوای برفی ببینم ... فعلا همون بارون رو عشق میکنم ولی فکر میکنم که اگه هوای برفی رو هم ببینم عاشقش بشم ....[/div][/quote]
اگه اینطوره همدردی کردنت هم به درد خودت میخوره ... با این همدردی که تو میکنی اون شخص مخاطبت بدتر افسرده میشه ... والا ...:mrgreen:[/div][/quote]
بخوای همدردی کنی چی میگی؟؟؟:|:|:|
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره
خخخ اینجو زیمیستون یه میترو برفی میاد تو برفو شینا میکونیم خخخ
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره [/div][/quote]
خخخ اینجو زیمیستون یه میترو برفی میاد تو برفو شینا میکونیم خخخ
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره
بیچاره...
بخوای همدردی کنی چی میگی؟؟؟
هیچی نمیگم چون همدردی ممکنه تبدیل بشه به لوس بازی ... پیشگیری بهتر از درمانه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره [/div][/quote]
اگه اینطوره همدردی کردنت هم به درد خودت میخوره ... با این همدردی که تو میکنی اون شخص مخاطبت بدتر افسرده میشه ... والا ...:mrgreen:[/div][/quote]
بخوای همدردی کنی چی میگی؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
هیچی نمیگم چون همدردی ممکنه تبدیل بشه به لوس بازی ... پیشگیری بهتر از درمانه ....
اینو ولش کنین یکی بیاد با من همدردی کنه ... برف چیه دقیقا ؟؟؟
شنیدم خوردنیه ؟؟؟ خوشمزس ایا ؟؟؟
مث یخمک میمونه یا یخ در بهشت یا بستنی یخی ؟؟؟
خالی طعم آب میده
معمولا با شربت های مختلف میخورنش
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]:icon_2:
اینو ولش کنین یکی بیاد با من همدردی کنه ... برف چیه دقیقا ؟؟؟ :roll:
شنیدم خوردنیه ؟؟؟ خوشمزس ایا ؟؟؟ :P
مث یخمک میمونه یا یخ در بهشت یا بستنی یخی ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
خالی طعم آب میده
معمولا با شربت های مختلف میخورنش
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره
هوای برفی رو هم ایشالا میبینی
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]
1. بارونی
2.برفی
3.آفتابی
4.ابری
5.مه آلود با بارون نم نم
6. دونفره [/div][/quote]
هوای برفی رو هم ایشالا میبینی :icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.