برفی
/
/
دو نفره هم که همیشه سایم در کنارمه با هم با خوبی و خوشی زندگی می کنیم ( خیلی هم همدیگرو دوست داریم هیچ وقت از هم جدا نمیشیم )
من منظورم برف تو زمانی هست که شب باشه یعنی هوای مورد علاقم تو شب برفی هستش و تو روز بارونی
آی گفتی میخواستم بنویسما
همش 10-15 سانت برف ساعت 2 شب ترجیحاً با دوچرخه
...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]برفی :mrgreen:
/
/
دو نفره هم که همیشه سایم در کنارمه با هم با خوبی و خوشی زندگی می کنیم ( خیلی هم همدیگرو دوست داریم هیچ وقت از هم جدا نمیشیم ) :icon_3:[/div][/quote]
من منظورم برف تو زمانی هست که شب باشه یعنی هوای مورد علاقم تو شب برفی هستش و تو روز بارونی :icon_13:[/div][/quote]
آی گفتی میخواستم بنویسما :icon_4:
همش 10-15 سانت برف ساعت 2 شب ترجیحاً با دوچرخه :mrgreen:
برفی
/
/
دو نفره هم که همیشه سایم در کنارمه با هم با خوبی و خوشی زندگی می کنیم ( خیلی هم همدیگرو دوست داریم هیچ وقت از هم جدا نمیشیم )
من منظورم برف تو زمانی هست که شب باشه یعنی هوای مورد علاقم تو شب برفی هستش و تو روز بارونی
آی گفتی میخواستم بنویسما
همش 10-15 سانت برف ساعت 2 شب ترجیحاً با دوچرخه
آخ هوس کردم ، راس می گه ساعت 2 شب وای چه حالی میده ، انقدرم حال میده یکم فریاد بکشی ، اوفففف ، سر صدا کنی
همه رو از خواب ناز بیدار کنی
این مطلب در 1394/05/30 21:16:34 نوشته شده است و در 1394/05/30 21:17:46 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]برفی :mrgreen:
/
/
دو نفره هم که همیشه سایم در کنارمه با هم با خوبی و خوشی زندگی می کنیم ( خیلی هم همدیگرو دوست داریم هیچ وقت از هم جدا نمیشیم ) :icon_3:[/div][/quote]
من منظورم برف تو زمانی هست که شب باشه یعنی هوای مورد علاقم تو شب برفی هستش و تو روز بارونی :icon_13:[/div][/quote]
آی گفتی میخواستم بنویسما :icon_4:
همش 10-15 سانت برف ساعت 2 شب ترجیحاً با دوچرخه :mrgreen:[/div][/quote]
:mrgreen:
آخ هوس کردم ، راس می گه ساعت 2 شب وای چه حالی میده ، انقدرم حال میده یکم فریاد بکشی ، اوفففف ، سر صدا کنی :icon_5:
همه رو از خواب ناز بیدار کنی :icon_5:
خو نمیگه راست
بهتر از اینه که توو این گرما ذوب شیم
خیلی هم خوبه تست کردیم جواب داد
...
[quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]راستم میگه خو :icon_4:[/div][/quote]
خو نمیگه راست
بهتر از اینه که توو این گرما ذوب شیم :mrgreen:
خیلی هم خوبه تست کردیم جواب داد :P
اینا رو باش
مثل بووووووووق یخ میزنید نصف شبی صبح جنازتون از کنار جوب جمع میکنن
عشق ، حالش به همینشه برادر من ، تازه وقتی این سوپرای شهرداری ما رو می بینند اگه بدونی چقدر خوشحال میشن ، اونا هم با ما میاین برف بازی ، دیوونه بازی
این مطلب در 1394/05/30 21:28:04 نوشته شده است و در 1394/05/30 21:28:13 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اینا رو باش
مثل بووووووووق یخ میزنید نصف شبی صبح جنازتون از کنار جوب جمع میکنن :|[/div][/quote]
عشق ، حالش به همینشه برادر من ، تازه وقتی این سوپرای شهرداری ما رو می بینند اگه بدونی چقدر خوشحال میشن ، اونا هم با ما میاین برف بازی ، دیوونه بازی :icon_4::lol:
خو نمیگه راست
بهتر از اینه که توو این گرما ذوب شیم
خیلی هم خوبه تست کردیم جواب داد
آقو من که تست نکردم ولی خو گرمای آفتابو تست کردم
پس ممکنه حق باشما باشه یعنی ممکنه نگه راست
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]nastaran75[/b][/div][div]راستم میگه خو :icon_4:[/div][/quote]
خو نمیگه راست
بهتر از اینه که توو این گرما ذوب شیم :mrgreen:
خیلی هم خوبه تست کردیم جواب داد :P[/div][/quote]
آقو من که تست نکردم ولی خو گرمای آفتابو تست کردم
پس ممکنه حق باشما باشه یعنی ممکنه نگه راست :icon_3:
اینا رو باش
مثل بووووووووق یخ میزنید نصف شبی صبح جنازتون از کنار جوب جمع میکنن
عشق ، حالش به همینشه برادر من ، تازه وقتی این سوپرای شهرداری ما رو می بینند اگه بدونی چقدر خوشحال میشن ، اونا هم با ما میاین برف بازی ، دیوونه بازی
اول اینکه سوفور درسته سوپرای شهرداری من ذهنم خرابه یه چی دیگه برداشت میکنم دیگه نگو
دوم اینکه منم بدم نمیاد از گرما بهتره
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اینا رو باش
مثل بووووووووق یخ میزنید نصف شبی صبح جنازتون از کنار جوب جمع میکنن :|[/div][/quote]
عشق ، حالش به همینشه برادر من ، تازه وقتی این سوپرای شهرداری ما رو می بینند اگه بدونی چقدر خوشحال میشن ، اونا هم با ما میاین برف بازی ، دیوونه بازی :icon_4::lol:[/div][/quote]
اول اینکه سوفور درسته سوپرای شهرداری من ذهنم خرابه یه چی دیگه برداشت میکنم دیگه نگو :?
دوم اینکه منم بدم نمیاد از گرما بهتره :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.