h.paladهمیشه توو همچین جنگایی آمریکاست که برنده میشه
لامصب وایمیسسه کنار، موقع کتیبه خیلی ریلکس میره کتیبه رو درمیاره، کسی هم نیست بیاد ازش پس بگیره
آمریکا کدوم سرور اومده که این دومیش باشه؟
roham.eryha
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/05/23 11:54:28
آمریکا کدوم سرور اومده که این دومیش باشه؟ roham.eryha
|
|
1394/05/23 11:55:01
خب وقتی شهرش صفر شده چجوری از اون شهرا غارت بزنه باس به شرایط مطلوب برگرده یا نه تو حساب کن تازه گندمشون هم مثلا اگه منفی بوده باشه الان درگیر درست کردن شهرا هستن ######
|
|
1394/05/23 11:57:44
نه دیگه وقتی که سرور سریع بزگزار نشد بنده مطمئن شدم که عصر پادشاهان دیگه سود ده نیست الان به نظرت استقلال و پرسپولیس سود ده نیستن درشون رو قفل میکنن؟ مشکل اینکه شرکت توسعه سامان الان تعداد کارمنداش خیلی زیاده(فکر کنم 20 تایی داره) و کارشون هم اصلا بازی نیست این بازی الان کارت ویزیت شرکتشونه و کلاس کاریشون! سر همینم هیچوقت این بازی رو نمیبندن! مقدار خرجایی که تو بازی میشه و حقوق کارمندا و جوایزی که میدنو حساب بکن میبینی که اصلا و ابدا سود ده نیست! بلکه سود این بازی داره از راه دیگه ای میاد و اونم اینکه کلاس کاریشونه الان این و اگه کسی بهشون سفارشی بخواد بده این بازیو به عنوان رزومه کاریشون نشون میدن به طرف! roham.eryha
|
|
1394/05/23 11:59:29
این مورد تا حدود زیادی درسته از چیزی هم کاملا مشخص و واضحه این سرور اکثرا هجوم ساختن و کسی دفاعی نساخته اونایی هم که ساختن اون متوسط رو به پایینی ها هستن fяїέηđs
|
|
1394/05/23 12:00:39
خب گلابی کلا چند تا شهرش مگه خورده کلا؟ در ضمن محض اطلاع چون ازین کارا کردم شهری که 0 شده با ارسال 500 تا دونه منابع کلا(حالا 500 تا هم نه 1000 تا) و سکه(که اینام خیلی میزنن) زیر 10 دقیقه میشه انبار و مزرعش رو 20 کرد سکه ی زیادی هم نمیخواد خیلی ناشی هم باشن تو شهر بالا آوردن با زیر 100 تا سکه این کارو توی 10 دقیقه میتونن بکنن پس شک نکن نیرو ندارن! roham.eryha
|
|
1394/05/23 12:04:00
شهر رو 1333 کردنش آره سکه و منابع زیاد میخواد ولی مزرعه و ابنارو دادن بالا سکه و منابعی به اون صورت نمیخواد!
تازه اونم واسه اکانتی که اینقدر غارت داره در ضمن یه اکانت با این غارت وحشتناک شک نکن سربازخونه و اصطبل و کارگاهش تا چندین روز 3x اشو پر کردن اینا اصلا تعدیل شهر به شهر هم نمیخواد پس شهرای اینا فقط یه منبع باید ارسال بکنن واسه سخت شهرداری و انبار و یه تعدیل بقیش با کنسل کردن صف ساختش راحت مزرعه و انبارش پر میشه تازه بقیه صف ساختشم باقی میمونه! roham.eryha
|
|
1394/05/23 12:04:45
سود داره واسشون هنوز
ولی مثله قبل نیست یه اکانت تو w7 مرکزیش رو دیدم ( بعده انتقالش ) تو یک ماهو نیم 47 بسته 600 تایی سکه خریده بودن تا آخر سرور مرده باشن همینقدره دیگه خرج نکنن 100 تا 30 تومن . 3 میل فقط سکه اونم از یه اکانت ! مولتیاشم بماند حالا Don't get too close
It's dark inside ...It's where my demons hide |
|
1394/05/23 12:10:05
عابد امثال اینا خیلی کمن خودتم میدونی سرورای اولشونم بوده شک نکن من تمام اونایی که دیدم خیلی خرج میکردن سرورای بعدیش با تجربیات جدیدشون خیلی کم تر خرج میکردن(نه ککه نکنن خیلی کمتر) و بیشتر پولشون رو خرج خرید مولتی میکنن تا سکه زدن!البته زمان ما که این بود البته این رفیقنم حسین شعبانی سرور 29 فکر کنم اولین سرورش بود داشت بازی میکرد با سکه چون دقیقا همین بلارو سر آریا آورده بود از بس سکه زده بود ولی در کل بیشتر ازی اینکه سکه تو بازی زده بشه اکانت خریدو فروش میشه roham.eryha
|
|
1394/05/23 12:10:57
خب دیگه طرف پول کتیبه رو واسه شرکت جور کرده حالا یا بعد خودش بزنه یا یکی دیگه بزنه در کل این دارن خرج میکنن تا بقیه مجانی بازی کنن شما الان هر بازی اینترنتی نگاه کنی پولی هست قسمت مجانی هم هست اما با امکانات کمتر اینکه یه عده میان اعتراض میکنن تنها جوابی که لازم دارن بشنون اینه عزیزم تو بازی نکن مجبور که نیستی fяїέηđs
|
|
1394/05/23 12:15:32
تا حالا رو اکانتی بودی که گندم منفی یک میلیون 2 میلیون داشته باشه که شهرداری و انبار و گندم و اردوگاهش رو بزنن بعد بخوای بکشیش بالا ؟ به اون ارور که میگه گندم شهرت منفیه نمیتونی این ساختمون رو بسازی تا حالا برخوردی ؟ تنها تلفاتی که از اکانته خودشون دادن هموناس که ساعت 6 صبح فردا میگن بهشون به قول مهدی اونم اگه تو شهراش بوده باشن نیروها Don't get too close
It's dark inside ...It's where my demons hide |
منوی کاربری
|
||