خب اگه موقعش آنلاین بوده که خب میتونسته نیروهای اون چهارتا شهر رو انتقال بده و فقط دف ها کوبیده بشن ولی چیزی حدود 2-3ساعت بعدش یکی از این چهارا از صفر رفت بالاتر که حالا داره دواره میکشتشون بالا
حداقل واسه این مورد یه چندتا مدرکی باشه وتایید
fяїέηđs
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]آقا نیرویی نزدن از اکانت جواد و رامین
اونطوری که من شنیدم دف رو زدن فقط :icon_10:[/div][/quote]
خب اگه موقعش آنلاین بوده که خب میتونسته نیروهای اون چهارتا شهر رو انتقال بده و فقط دف ها کوبیده بشن ولی چیزی حدود 2-3ساعت بعدش یکی از این چهارا از صفر رفت بالاتر که حالا داره دواره میکشتشون بالا
الان واسه ی من خیلی جالبه که بدونم چجوری میشه یک انسانی رو خداوند حلق بکنه و این انسان 700 هزار تومن بره پول یه اکانت بده
و توی یک شب تمام 700 هزار تومن پولشو بکوبه به یه نفر دیگه
اصلا لامصب منطق نیست باید چند جلد کتاب فلسفی راجع به این داستان نوشت!
700 تومن پول واسه یک شب در دنیای مجازی
حالا باز طرف 700 تومن میداد از یکی خواستگاری میکرد در دنیای مجازی حالا یکم قابل حضم بود ولی اینو اصلا نمیشه حضم کرد
از همینجا اعلام میکنم خسته نباشی دلاور!
شما ها موتاد نیستید به این بازی مریضید
700 داده فقط واسه یک اکانت
لازم به زکره همین اکانت رو فقط نخریده ینی بجز این 700 تومن بازم تو 1 روز داده
یعنی واقعا این ها نشانه های خداونده که من دوباره شروع به بازی کنم؟
خدایا ایمان نمیارم اینقدر آیه و معجزه نازل نکن
تازه راحت شدیم داریم زندگیمون رو میکنیم
البته سرور سریعتو خواستم بیام خودشون برگزار نکردن
بازار داغ شده ولی باید 3.4 هفته بازی کنی که موقع هرس کردن علفا و زدن گنده ها بشه اکانت خریدن با قیمت بالا شروع بشع
آخه یه مشکلی هستش
دو سال پپیشم قیمتا همین بود الانم همینه
آخه گوشت و مرغ و ماهی نون دو سال پیش با الان قیمتش یکی بود؟
این قیمت کتیبه اگه بره روی 5 میلیون هر سرور قیمتا هم پیشرفت میکنه و آدم راغب میشه که بیاد
والا من سرور 15 که فکر کنم 2 سال پیشه چند تا اکانت آوردم بالا که تاپ ترینش سیمون بود 800 فروختم اصلا پولش نفهمیدم که چی شد!هیچیم باهاش نخریدما ولی کل پولش رفت!
حالا الان که دو سال گذشته و این همه هم تورم اومده از عابد بپرس 700 تومنو باهاش چیکار کردی
عمرا اگه پولرو دیده باشه اصلا نمیفهمی چی میشه تموم شد
این چوایز رو الان که حساب دارم میکنم کتبه بره رو 30 40 میلیون قیمت فروش اکانتام خیلی مناسب میشه
به عنوان یک شغل میشه اصلا دیگه بازی رو دیدش
فقط تنها مشکل اینکه توی بازی کسی سکه دیگه نمیزنه یه عده خاص فقط خرج میکنه دخل خرج بازی به این کارا نمیخوره
roham.eryha
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]الان واسه ی من خیلی جالبه که بدونم چجوری میشه یک انسانی رو خداوند حلق بکنه و این انسان 700 هزار تومن بره پول یه اکانت بده
و توی یک شب تمام 700 هزار تومن پولشو بکوبه به یه نفر دیگه :|
700 تومن پول واسه یک شب در دنیای مجازی :|
حالا باز طرف 700 تومن میداد از یکی خواستگاری میکرد در دنیای مجازی حالا یکم قابل حضم بود ولی اینو اصلا نمیشه حضم کرد :D
شما ها موتاد نیستید به این بازی مریضید :D
[/div][/quote]
لازم به زکره همین اکانت رو فقط نخریده ینی بجز این 700 تومن بازم تو 1 روز داده :icon_4:[/div][/quote]
البته سرور سریعتو خواستم بیام خودشون برگزار نکردن[/div][/quote]
بازار داغ شده ولی باید 3.4 هفته بازی کنی که موقع هرس کردن علفا و زدن گنده ها بشه اکانت خریدن با قیمت بالا شروع بشع :icon_4:[/div][/quote]
آخه یه مشکلی هستش
این قیمت کتیبه اگه بره روی 5 میلیون هر سرور قیمتا هم پیشرفت میکنه و آدم راغب میشه که بیاد
والا من سرور 15 که فکر کنم 2 سال پیشه چند تا اکانت آوردم بالا که تاپ ترینش سیمون بود 800 فروختم اصلا پولش نفهمیدم که چی شد!هیچیم باهاش نخریدما ولی کل پولش رفت!
حالا الان که دو سال گذشته و این همه هم تورم اومده از عابد بپرس 700 تومنو باهاش چیکار کردی :geek:
عمرا اگه پولرو دیده باشه اصلا نمیفهمی چی میشه تموم شد:|
این چوایز رو الان که حساب دارم میکنم کتبه بره رو 30 40 میلیون قیمت فروش اکانتام خیلی مناسب میشه :D
به عنوان یک شغل میشه اصلا دیگه بازی رو دیدش :D
فقط تنها مشکل اینکه توی بازی کسی سکه دیگه نمیزنه یه عده خاص فقط خرج میکنه دخل خرج بازی به این کارا نمیخوره :lol:
حالا اگه نبوده باشه رو اکانت هم تیکاش فعال بوده ولی دف رو از قبل ریخته بودن
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]آقا نیرویی نزدن از اکانت جواد و رامین
حداقل واسه این مورد یه چندتا مدرکی باشه وتایید[/div][/quote]
حالا اگه نبوده باشه رو اکانت هم تیکاش فعال بوده :mrgreen: ولی دف رو از قبل ریخته بودن :icon_2:
حالا اگه نبوده باشه رو اکانت هم تیکاش فعال بوده ولی دف رو از قبل ریخته بودن
تیکش هم فعال باشه تا شهر رو درست کنه فردا 6 صبح چندتا پیام خوشگل براش میاد
######
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]آقا نیرویی نزدن از اکانت جواد و رامین
حداقل واسه این مورد یه چندتا مدرکی باشه وتایید[/div][/quote]
حالا اگه نبوده باشه رو اکانت هم تیکاش فعال بوده :mrgreen: ولی دف رو از قبل ریخته بودن :icon_2:[/div][/quote]
تیکش هم فعال باشه تا شهر رو درست کنه فردا 6 صبح چندتا پیام خوشگل براش میاد :icon_2:
نه دیگه اینو نگن چی بگن؟
انتظار داری بگن که آره نیروهامون زده؟
البته البته واسه ی اینکه بفهمی که زده یا نزده باید کدای حملات رد شده از اکانت رو دید توی اونا مشخصه دف خورده یا همر!
ولی با این آماری که من میبینم(چون اکثر حملات رد شده از مدافع) مهاحم عزیز همرارو زده نه دفارو!
چون وگرنه آمارا این نمیشد و از همه مهمتر غارت اکانتشون نمیخوابید!اگه نیرو نزدن پس چرا غارتشون به ملکوت پیوسته؟
نکته ی بارز دیگه هم اینکه مدافع نمیتونسته تو اون تایم (حتی اگه بوده باشه)تمام شهراشو دف بچینه
فوقش میتونسته چند تارو بچینه و بقیه شهرارو خالی بکنه
ولی طبق این مقدار نیرویی که ترکیده پس اکانتش پر بوده!و شک نکنید که همراشو زده!
roham.eryha
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]آقا نیرویی نزدن از اکانت جواد و رامین
نه دیگه اینو نگن چی بگن؟
انتظار داری بگن که آره نیروهامون زده؟
البته البته واسه ی اینکه بفهمی که زده یا نزده باید کدای حملات رد شده از اکانت رو دید توی اونا مشخصه دف خورده یا همر!
ولی با این آماری که من میبینم(چون اکثر حملات رد شده از مدافع) مهاحم عزیز همرارو زده نه دفارو!
چون وگرنه آمارا این نمیشد و از همه مهمتر غارت اکانتشون نمیخوابید!اگه نیرو نزدن پس چرا غارتشون به ملکوت پیوسته؟
نکته ی بارز دیگه هم اینکه مدافع نمیتونسته تو اون تایم (حتی اگه بوده باشه)تمام شهراشو دف بچینه
فوقش میتونسته چند تارو بچینه و بقیه شهرارو خالی بکنه
ولی طبق این مقدار نیرویی که ترکیده پس اکانتش پر بوده!و شک نکنید که همراشو زده!
الان واسه ی من خیلی جالبه که بدونم چجوری میشه یک انسانی رو خداوند حلق بکنه و این انسان 700 هزار تومن بره پول یه اکانت بده
حالا باز طرف 700 تومن میداد از یکی خواستگاری میکرد در دنیای مجازی حالا یکم قابل حضم بود ولی اینو اصلا نمیشه حضم کرد
خداییش فکر کنم آرزویی به دل طرف نمونده
حالا من تو بازی امثال اینارو زیاد دیدم
جالب ترش اینکه اینجور مواقع این افراد آخر سرور کتبیه هم نمیزنن!
جدی میگما تمام سرورایی که دیدم همین بوده
آره منم نمونه هاش رو دیدم
یسری هستن غارت رو با اختلاف زیاد میزنن از طرفی اینا هم چون واسه کتیبه نمیان دل و جراتشون واسه دادن تلفات هم بیشتره بالاخره هرکی سد راهشون بشه میزننش و فارمش میکنن بعدشم غارتش میکنن اونی هم که میره واسه کتیبه اکثرا از تلفات دوری میکنه و میزاره حتی اطرافیانش راحت اکانت بکشن بالا یا اگرم نگران جیبش نباشه بالاخره یه چندتا مولتی همر تو دست و بالشه
هیچ کسی نیست که واسه ی کتبیه نیاد
همه نگاهی دارن بشه
سر اینکه نگن نمیتونیم میگن واسه کتیبه نمیان
من خودمم وقتایی که میام تا هستم واسه کتبیه اومدم ولی خب زود میفروختیمش
roham.eryha
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]الان واسه ی من خیلی جالبه که بدونم چجوری میشه یک انسانی رو خداوند حلق بکنه و این انسان 700 هزار تومن بره پول یه اکانت بده
حالا باز طرف 700 تومن میداد از یکی خواستگاری میکرد در دنیای مجازی حالا یکم قابل حضم بود ولی اینو اصلا نمیشه حضم کرد :D
[/div][/quote]
:lol:
خداییش فکر کنم آرزویی به دل طرف نمونده :icon_3:[/div][/quote]
حالا من تو بازی امثال اینارو زیاد دیدم
جالب ترش اینکه اینجور مواقع این افراد آخر سرور کتبیه هم نمیزنن!
جدی میگما تمام سرورایی که دیدم همین بوده[/div][/quote]
آره منم نمونه هاش رو دیدم
یسری هستن غارت رو با اختلاف زیاد میزنن از طرفی اینا هم چون واسه کتیبه [b]نمیان[/b] دل و جراتشون واسه دادن تلفات هم بیشتره بالاخره هرکی سد راهشون بشه میزننش و فارمش میکنن بعدشم غارتش میکنن اونی هم که میره واسه کتیبه اکثرا از تلفات دوری میکنه و میزاره حتی اطرافیانش راحت اکانت بکشن بالا یا اگرم نگران جیبش نباشه بالاخره یه چندتا مولتی همر تو دست و بالشه[/div][/quote]
هیچ کسی نیست که واسه ی کتبیه نیاد ;)
همه نگاهی دارن بشه
سر اینکه نگن نمیتونیم میگن واسه کتیبه نمیان ;)
من خودمم وقتایی که میام تا هستم واسه کتبیه اومدم ولی خب زود میفروختیمش
لازم به زکره همین اکانت رو فقط نخریده ینی بجز این 700 تومن بازم تو 1 روز داده
البته سرور سریعتو خواستم بیام خودشون برگزار نکردن
بازار داغ شده ولی باید 3.4 هفته بازی کنی که موقع هرس کردن علفا و زدن گنده ها بشه اکانت خریدن با قیمت بالا شروع بشع
آخه یه مشکلی هستش
حالا الان که دو سال گذشته و این همه هم تورم اومده از عابد بپرس 700 تومنو باهاش چیکار کردی
عمرا اگه پولرو دیده باشه اصلا نمیفهمی چی میشه تموم شد
این چوایز رو الان که حساب دارم میکنم کتبه بره رو 30 40 میلیون قیمت فروش اکانتام خیلی مناسب میشه
به عنوان یک شغل میشه اصلا دیگه بازی رو دیدش
فقط تنها مشکل اینکه توی بازی کسی سکه دیگه نمیزنه یه عده خاص فقط خرج میکنه دخل خرج بازی به این کارا نمیخوره
آره وخوب گفتی از طرفی وقتی تو میخوای بازار خرید و فروش خوب باشه اتفاقا همین الان داشتم the wolf of wall street رو نگاه میکردم واسه دومین باره واسه دلال سهام
وقتی میگی خوب باشه که قیمت کتیبه بره بالا قیمت اکانت ها هم میره بالا
اونجا هم تورم رو اضاف کنیم خب درست اومدی دیگه بازیکنا با این تورم بیان سکه بزنن؟؟؟
پس همون یه عده که خرج حسابی میزنن دخل سرور رو در میارن در غیر اینصورت میبایست در عصر پادشاهان رو قفل میزدن
fяїέηđs
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]الان واسه ی من خیلی جالبه که بدونم چجوری میشه یک انسانی رو خداوند حلق بکنه و این انسان 700 هزار تومن بره پول یه اکانت بده
[/div][/quote]
لازم به زکره همین اکانت رو فقط نخریده ینی بجز این 700 تومن بازم تو 1 روز داده :icon_4:[/div][/quote]
البته سرور سریعتو خواستم بیام خودشون برگزار نکردن[/div][/quote]
بازار داغ شده ولی باید 3.4 هفته بازی کنی که موقع هرس کردن علفا و زدن گنده ها بشه اکانت خریدن با قیمت بالا شروع بشع :icon_4:[/div][/quote]
آخه یه مشکلی هستش
حالا الان که دو سال گذشته و این همه هم تورم اومده از عابد بپرس 700 تومنو باهاش چیکار کردی :geek:
عمرا اگه پولرو دیده باشه اصلا نمیفهمی چی میشه تموم شد:|
این چوایز رو الان که حساب دارم میکنم کتبه بره رو 30 40 میلیون قیمت فروش اکانتام خیلی مناسب میشه :D
به عنوان یک شغل میشه اصلا دیگه بازی رو دیدش :D
فقط تنها مشکل اینکه توی بازی کسی سکه دیگه نمیزنه یه عده خاص فقط خرج میکنه دخل خرج بازی به این کارا نمیخوره :lol:[/div][/quote]
آره وخوب گفتی از طرفی وقتی تو میخوای بازار خرید و فروش خوب باشه اتفاقا همین الان داشتم the wolf of wall street رو نگاه میکردم واسه دومین باره واسه دلال سهام :idea:
وقتی میگی خوب باشه که قیمت کتیبه بره بالا قیمت اکانت ها هم میره بالا
اونجا هم تورم رو اضاف کنیم خب درست اومدی دیگه بازیکنا با این تورم بیان سکه بزنن؟؟؟ :D
پس همون یه عده که خرج حسابی میزنن دخل سرور رو در میارن در غیر اینصورت میبایست در عصر پادشاهان رو قفل میزدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.