جان من دیدی با یه تاپیک چقدر سر و صدا به پا شد؟
خواستم به همتون یه حال بدم.از آقا یوسف و آقا رضا و آقا بهروز معذرت میخوام.میخواستم دور همی یکم بخندیم
آقا اینا همشون زنده و صحیح و سالمن.بهروز مسافرته وگرنه اونم میومد تو تاپیک نظر میداد .مطمئنم همتون از این تاپیک لذت بردید
داداش فازت چیه؟؟
همین تاپیکت باعث شد امروز به حدود 298 تا پیام جواب دادم که آقا این شایعس
با همه شوخی با این موضوع هم شوخی؟
گردن نازک تر از ما گیر نیاوردی عمو؟
دیوار کوتاهتر
پیچ من در اپارات : http://www.aparat.com/Arashmusic11
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]جان من دیدی با یه تاپیک چقدر سر و صدا به پا شد؟
خواستم به همتون یه حال بدم.از آقا یوسف و آقا رضا و آقا بهروز معذرت میخوام.میخواستم دور همی یکم بخندیم :lol: :lol:
آقا اینا همشون زنده و صحیح و سالمن.بهروز مسافرته وگرنه اونم میومد تو تاپیک نظر میداد .مطمئنم همتون از این تاپیک لذت بردید :lol: :lol:[/div][/quote]
داداش فازت چیه؟؟
همین تاپیکت باعث شد امروز به حدود 298 تا :| پیام جواب دادم که آقا این شایعس
گردن نازک تر از ما گیر نیاوردی عمو؟ [/div][/quote]
دیوار کوتاهتر :|
خواستم به همتون یه حال بدم.از آقا یوسف و آقا رضا و آقا بهروز معذرت میخوام.میخواستم دور همی یکم بخندیم
آقا اینا همشون زنده و صحیح و سالمن.بهروز مسافرته وگرنه اونم میومد تو تاپیک نظر میداد .مطمئنم همتون از این تاپیک لذت بردید
داداش فازت چیه؟؟
به به صاحبش اومد..آقا رضا خواستم یکم بخندیم دیگه همین
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]جان من دیدی با یه تاپیک چقدر سر و صدا به پا شد؟
خواستم به همتون یه حال بدم.از آقا یوسف و آقا رضا و آقا بهروز معذرت میخوام.میخواستم دور همی یکم بخندیم :lol: :lol:
آقا اینا همشون زنده و صحیح و سالمن.بهروز مسافرته وگرنه اونم میومد تو تاپیک نظر میداد .مطمئنم همتون از این تاپیک لذت بردید :lol: :lol:[/div][/quote]
داداش فازت چیه؟؟
داداش فازت چیه؟؟
یعنی اومدی خبر مرگ مارو دادی همه بخندن و شاد شن؟
نمیدونم والا یعنی ما اینقد واسه این انجمن اضافی هستیم؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]جان من دیدی با یه تاپیک چقدر سر و صدا به پا شد؟
داداش فازت چیه؟؟
به به صاحبش اومد..آقا رضا خواستم یکم بخندیم دیگه همین[/div][/quote]
یعنی اومدی خبر مرگ مارو دادی همه بخندن و شاد شن؟
نمیدونم والا یعنی ما اینقد واسه این انجمن اضافی هستیم؟ :cry:
نه من میدونستم که شما خودتون هم انجمن هستید خواستم بخندونمتون.کار بدی کردم؟ باشه دیگه تاپیک نمیذارم
ولی بچه ها حال کردن با این تاپیک
نه من میدونستم که شما خودتون هم انجمن هستید خواستم بخندونمتون.کار بدی کردم؟ باشه دیگه تاپیک نمیذارم :oops: :oops: :oops:
ولی بچه ها حال کردن با این تاپیک :geek::geek::geek::geek::geek::geek:
نه من میدونستم که شما خودتون هم انجمن هستید خواستم بخندونمتون.کار بدی کردم؟ باشه دیگه تاپیک نمیذارم
ولی بچه ها حال کردن با این تاپیک
نمیدونم والا
شاید حال کردن
این مطلب در 1394/05/15 23:26:54 نوشته شده است و در 1394/05/15 23:27:00 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]نه من میدونستم که شما خودتون هم انجمن هستید خواستم بخندونمتون.کار بدی کردم؟ باشه دیگه تاپیک نمیذارم :oops: :oops: :oops:
ولی بچه ها حال کردن با این تاپیک :geek::geek::geek::geek::geek::geek:[/div][/quote]
نمیدونم والا
شاید حال کردن :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.