سلام به رضا تحت حمایت
داداش بهت از همینجا تسلیت میگم
این عمو که انگار یهچیزده بد جور چِته
ب قول صالح کم بزن همیشه بزن
رضا تحت حمایت همین آقای rezadefender هستش
بقیه هم که اومدم معرفی کردن پس فاز نگیر الکی
خب این داره خودشو رضا تحت حمایت جا میزنه
حرفشو که نباید باور کنید
رضا تحت حمایت سکته مغزی کرده مرده فردا هم سومشه
دوغتو بنوش
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div]سلام به رضا تحت حمایت :lol:
بقیه هم که اومدم معرفی کردن پس فاز نگیر الکی :lol:[/div][/quote]
حرفشو که نباید باور کنید
رضا تحت حمایت سکته مغزی کرده مرده فردا هم سومشه[/div][/quote]
دوغتو بنوش
سلام به رضا تحت حمایت
بقیه هم که اومدم معرفی کردن پس فاز نگیر الکی
حرفشو که نباید باور کنید
رضا تحت حمایت سکته مغزی کرده مرده فردا هم سومشه
دوغتو بنوش
رضا گرمت هستش خبر نداری فردا سومت هست یه خورده منطقی باش
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div]سلام به رضا تحت حمایت :lol:
بقیه هم که اومدم معرفی کردن پس فاز نگیر الکی :lol:[/div][/quote]
حرفشو که نباید باور کنید
رضا تحت حمایت سکته مغزی کرده مرده فردا هم سومشه[/div][/quote]
دوغتو بنوش[/div][/quote]
رضا گرمت هستش خبر نداری فردا سومت هست یه خورده منطقی باش :icon_1:
یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام
یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام :( :cry:
یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام
میگم رضا مرده میفهمی ؟؟ علاوه بر اون دو نفر از رفیقای فابریک دیگمم مردن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام :( :cry:[/div][/quote]
وقتی نمردن مگه مثل شما _ _ خولیم ؟
میگم الان رضا بغل دستم نشسته داره بازیشو میکنه چی میگی تو :l[/div][/quote]
میگم رضا مرده میفهمی ؟؟ علاوه بر اون دو نفر از رفیقای فابریک دیگمم مردن :cry: :cry:
اوسکول تو هر چی بگی وواس من جوکه
وقتی رضا بغل دستمه تو داری میگی مرده؟؟؟
رضا بیا یه سلفی بگیر دادا این ضایه شه
دارم چای مینوشم خوردم میام یه سلفی میگیریم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام :( :cry:[/div][/quote]
میگم رضا مرده میفهمی ؟؟ علاوه بر اون دو نفر از رفیقای فابریک دیگمم مردن :cry: :cry:[/div][/quote]
اوسکول تو هر چی بگی وواس من جوکه :lol:
رضا بیا یه سلفی بگیر دادا این ضایه شه :|[/div][/quote]
دارم چای مینوشم :icon_10: خوردم میام یه سلفی میگیریم :|
اوسکول تو هر چی بگی وواس من جوکه
رضا بیا یه سلفی بگیر دادا این ضایه شه
چرا میخوای مرگ رضا رو کتمان کنی حقیقتی هستش که برای همه پیش میاد ( نکنه میخواین جانشینش رو پیدا کنین بعد اعلام کنید ؟)
مردونه منم مردم اسم اتحادتون رو بزارید ( عمو صالح ) روحم شاد میشه
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div]یعنی اینقدر رفیقاتون واستون مهم نیستن که بگید میخواید برید ختمشون؟واقعا که میگم به این دوستای مجازی نباید اعتماد کرد اینجاست دیگه.بابا فردا سومشونه اونوقت شما دارین اینجا میگین میخندین؟من سه تا دسمال تا الآن خیس کردم با چشمام :( :cry:[/div][/quote]
میگم رضا مرده میفهمی ؟؟ علاوه بر اون دو نفر از رفیقای فابریک دیگمم مردن :cry: :cry:[/div][/quote]
اوسکول تو هر چی بگی وواس من جوکه :lol:
رضا بیا یه سلفی بگیر دادا این ضایه شه :|[/div][/quote]
چرا میخوای مرگ رضا رو کتمان کنی حقیقتی هستش که برای همه پیش میاد ( نکنه میخواین جانشینش رو پیدا کنین بعد اعلام کنید ؟)
مردونه منم مردم اسم اتحادتون رو بزارید ( عمو صالح ) روحم شاد میشه :icon_3:
میگما ما که مدرک داریم اینا زنده هستن
شما مدرکت کو که اینا مردن؟؟؟
اصن از کجا نتیجه گرفتی اینا مردن؟
بابا این برای صدمین بار.این فرد که ادعا میکنه دروغ میگه..من مدرک دارم
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div]میگما ما که مدرک داریم اینا زنده هستن
اصن از کجا نتیجه گرفتی اینا مردن؟ :lol:[/div][/quote]
میگما ما که مدرک داریم اینا زنده هستن
اصن از کجا نتیجه گرفتی اینا مردن؟
کو مدرکت؟؟
مدرک نمی خواد الان این اقا گفت سه نفر مردن دو نفر که پیداشون نشد و از خودشون دفاع نکردن خوب پس مردن یکیش هم میگه من رضا هستم خوب شاید الکی بگه میخواد تو اتحاد یه کاری بدی بکنه
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]ahwazking[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div]میگما ما که مدرک داریم اینا زنده هستن
اصن از کجا نتیجه گرفتی اینا مردن؟ :lol:[/div][/quote]
بابا این برای صدمین بار.این فرد که ادعا میکنه دروغ میگه..من مدرک دارم[/div][/quote]
کو مدرکت؟؟ :lol:[/div][/quote]
مدرک نمی خواد الان این اقا گفت سه نفر مردن دو نفر که پیداشون نشد و از خودشون دفاع نکردن خوب پس مردن یکیش هم میگه من رضا هستم خوب شاید الکی بگه میخواد تو اتحاد یه کاری بدی بکنه :icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.