دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم
خوب گینگیزا هم آدمن
یعنی آدم هم نباشن کم از آدما ندارن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه
نیروهاشونو به فنا میدن یه کلید نقلی نمیتونن نگه دارن
فکر کردی پشتیبانی دوتا برنامه درست و حسابی نمیتونه بنویسه؟
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش
گینگیزا جدیدا تفریحشون این شکلی شده به همین دلیل هست که تعدادشون کم شده این یه نوع تفریح وبازی گینگیز هست که اکثر اوقات تیر تو کله یارو میخوره
این مطلب در 1394/05/09 22:09:20 نوشته شده است و در 1394/05/09 22:13:51 ویرایش شده است .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم :icon_3:[/div][/quote]
خوب گینگیزا هم آدمن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه 8-)
:icon_2:
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش :P[/div][/quote]
:icon_2: گینگیزا جدیدا تفریحشون این شکلی شده به همین دلیل هست که تعدادشون کم شده این یه نوع تفریح وبازی گینگیز هست که اکثر اوقات تیر تو کله یارو میخوره :icon_9::icon_13:
:icon_9: :icon_13:
دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم
خوب گینگیزا هم آدمن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش
گینگیزا جدیدا تفریحشون این شکلی شده به همین دلیل هست که تعدادشون کم شده این یه نوع تفریح وبازی گینگیز هست که اکثر اوقات تیر تو کله یارو میخوره
این که خورد به توپ یارو
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
http://8pic.ir/images/ybjm6j588f1wis6ysgic.jpg
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم :icon_3:[/div][/quote]
خوب گینگیزا هم آدمن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه 8-)
:icon_2:
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش :P[/div][/quote]
:icon_2: گینگیزا جدیدا تفریحشون این شکلی شده به همین دلیل هست که تعدادشون کم شده این یه نوع تفریح وبازی گینگیز هست که اکثر اوقات تیر تو کله یارو میخوره :icon_9::icon_13:
:icon_9: :icon_13:[/div][/quote]
این که خورد به توپ یارو :|
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
موضوع این تاپیک در رابطه با کلید طلاهای اول w9 هست
قبلا پستی آماده کرده بودیم برای نوشتن در این رابطه ولی یه جورایی مناسب نبود متنش و یکطرفه به قاضی رفته بودیم
برای همین بیخیالش شدیم کلا
اما این پست
من شایعاتی شنیدم در رابطه با کلید طلاها که اردوگاه های کلید طلا نیرو نداشتن و نیروی این اردوگاه ها در حد 1 کیلو تا 2 کیلو بودن
گزارش هایی هم دستم رسید
برای همین با پشتــیبانی صحبت کردم ولی جواب درستی به من ندادن
حالا
از تمامی دوستانی که این پست رو میخونن یه خواهشی دارم
که اگه گزارشی از این کلید طلا ها دارن
جاسوسی یا نیرویی که کوبیده شده به کلید طلاها و این کلیدا رو در آوردن در اختیار ما هم قرار بدن تا شک ما هم برطرف بشه
با تشکر
عابد :icon_1:[/div][/quote]
سلام
چته معرکه گرفتی
زدن که زدن
از قدیم کلید طلا بدون تلفات ارشیو میشده
الان هم همونطوریه فقط قدیم واسطه و جلو زن زیاد بود الان اونا نیستن
مشکل چیه؟
قبلا پستی آماده کرده بودیم برای نوشتن در این رابطه ولی یه جورایی مناسب نبود متنش و یکطرفه به قاضی رفته بودیم
اما این پست
من شایعاتی شنیدم در رابطه با کلید طلاها که اردوگاه های کلید طلا نیرو نداشتن و نیروی این اردوگاه ها در حد 1 کیلو تا 2 کیلو بودن
گزارش هایی هم دستم رسید
حالا
جاسوسی یا نیرویی که کوبیده شده به کلید طلاها و این کلیدا رو در آوردن در اختیار ما هم قرار بدن تا شک ما هم برطرف بشه
با تشکر
عابد
سلام
چته معرکه گرفتی
زدن که زدن
مشکل چیه؟
بذار از راه برسی تو بعد اظهار نظر کن
اصلا چیکاره ای اومدی نظر میدی اینجا ؟
این تاپیک واسه بازی کنای w9 هست
جمعیتت تو سرور چهار رقمی شد اون موقع اجازه حرف زدن داری
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
اما این پست
گزارش هایی هم دستم رسید
حالا
با تشکر
سلام
چته معرکه گرفتی
زدن که زدن
مشکل چیه؟[/div][/quote]
جمعیتت تو سرور چهار رقمی شد اون موقع اجازه حرف زدن داری
خخخخخخخخ
یکی از رفیقای ما یه اردوگاه زد 1 کیلو بیشتر نیرو نداشت
اما 500 تا سکه از اردوگاه غارت کرد ....
حالا من اومدم یه اردوگاهی که 6 کیلو نیرو داشت رو زدم 30 تا سکه بیشتر نداشت ....
یعنی این دیگه آخر بد شانسیه
خخخخخخخخخخخخ
اللهم عجل لولیک الفرج
خخخخخخخخ
یکی از رفیقای ما یه اردوگاه زد 1 کیلو بیشتر نیرو نداشت
اما 500 تا سکه از اردوگاه غارت کرد ....
حالا من اومدم یه اردوگاهی که 6 کیلو نیرو داشت رو زدم 30 تا سکه بیشتر نداشت ....
یعنی این دیگه آخر بد شانسیه
خخخخخخخخخخخخ
;)
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز
اما این پست
گزارش هایی هم دستم رسید
حالا
با تشکر
سلام
چته معرکه گرفتی
زدن که زدن
مشکل چیه؟[/div][/quote]
جمعیتت تو سرور چهار رقمی شد اون موقع اجازه حرف زدن داری[/div][/quote]
اره تو راست میگی ولی دیگه اینا فایده نداره عابد جان داداش این روشات قدیمی شده من دیگه بازی نمیکنم :mrgreen:
اصرارم نکن :mrgreen:
چاخان چی
رو اک هادی پالاد تو سرور 6 یه جاسوسی زدم 222 تا جاسوس
همه مردن
10 کیلو جاسوس فرستادم دیدم 4 کیلو جاسوس داره ولی نیرو نه
مشکوک شدم گفتم شاید کسی با جلوزن داره صاف میکنه و اینا بعد ک زدمش توش 10 تا بود
اون موقع فهمیدم تو جوایز هیچ چیز غیر ممکن نیس
خخخخخ عابد و هادی پلیرتونو داشتی چیکار کرده؟
اردوگاه جاسوساش زیاد بوده نیرو نداشته بعد برداشت کرده دارن با جلو زن میزنن خخخخخخ اونم سرور 6 جهانی
یادمه سرور 29 همچین چیزی بهش برخورد کردم اون موقع با به یاده اس 5 سر کلید طلا اینا رقابت داشتم فارمرم که کلید نقره رو ترکونده بود
یه 300 تا فرستادم مرد 700 تا فرستادم مرد فهمیدم پوچه جالب اینجاست دیدم بغلش دارن شهر میسازن کد جاسوسی رو گذاشتم تو پروفایل یه 10 تا شهر بغلش خورد یادش بخیر همشونم اون شهرشونو ول کردن و چه فارمایی شدن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اردوگاه زدم 6 کیلو نیرو 10 سکه :| بازم خـداروشکر پوچ نبود :D[/div][/quote]
لطفا چاخان نکن 30 سکه هستش 100 تا از هرکدوم[/div][/quote]
چاخان چی :|
رو اک هادی پالاد تو سرور 6 یه جاسوسی زدم 222 تا جاسوس
همه مردن
10 کیلو جاسوس فرستادم دیدم 4 کیلو جاسوس داره ولی نیرو نه :|
مشکوک شدم گفتم شاید کسی با جلوزن داره صاف میکنه و اینا بعد ک زدمش توش 10 تا بود :|
اون موقع فهمیدم تو جوایز هیچ چیز غیر ممکن نیس[/div][/quote]
خخخخخ عابد و هادی پلیرتونو داشتی چیکار کرده؟
اردوگاه جاسوساش زیاد بوده نیرو نداشته بعد برداشت کرده دارن با جلو زن میزنن خخخخخخ اونم سرور 6 جهانی :mrgreen::mrgreen:
یادمه سرور 29 همچین چیزی بهش برخورد کردم اون موقع با به یاده اس 5 سر کلید طلا اینا رقابت داشتم فارمرم که کلید نقره رو ترکونده بود
یه 300 تا فرستادم مرد 700 تا فرستادم مرد فهمیدم پوچه جالب اینجاست دیدم بغلش دارن شهر میسازن کد جاسوسی رو گذاشتم تو پروفایل یه 10 تا شهر بغلش خورد یادش بخیر همشونم اون شهرشونو ول کردن و چه فارمایی شدن :mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.