دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم
######
[b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم :icon_3:
دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم
مهدی عجب متملقی هستیااا
این مطلب در 1394/05/09 20:11:09 نوشته شده است و در 1394/05/09 20:11:19 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم :icon_3:[/div][/quote]
مهدی عجب متملقی هستیااا :mrgreen:
مهدی عجب متملقی هستیااا
برای چی؟
دارم مسخره میکنم بابا
######
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
این جواب پشتیبانیه خواستم بگم اگه احیانا شکی چیزی دارید الکی تیکت نزنید جواب رو خودم براتون گذاشتم :icon_3:[/div][/quote]
[/div][/quote]
برای چی؟
دارم مسخره میکنم بابا :D
مهدی عجب متملقی هستیااا
برای چی؟
دارم مسخره میکنم بابا
منم به شوخی گفتم دیگه
به قول امروزیا مزاح فرمودم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
[/div][/quote]
برای چی؟
دارم مسخره میکنم بابا :D[/div][/quote]
منم به شوخی گفتم دیگه :mrgreen: :mrgreen:
به قول امروزیا مزاح فرمودم :D
یکی از بچه های زیرمجموعمون هم گفته بود با 3کیلو کمان و یک قهرمان تونست 250 سکه بزنه...به همین سادگی
من سرور 27 با 2 کیلو شمشیر زدم
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]یکی از بچه های زیرمجموعمون هم گفته بود با 3کیلو کمان و یک قهرمان تونست 250 سکه بزنه...به همین سادگی :mrgreen:
[/div][/quote]
من سرور 27 با 2 کیلو شمشیر زدم :D
خوب گینگیزا هم آدمن
یعنی آدم هم نباشن کم از آدما ندارن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه
نیروهاشونو به فنا میدن یه کلید نقلی نمیتونن نگه دارن
فکر کردی پشتیبانی دوتا برنامه درست و حسابی نمیتونه بنویسه؟
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][b]دوست عزیز تحرکات گینگیز ها قابل پیش بینی نیست و تعداد نیروهای مستقر در اردوگاه ها کاملا سیستمی میباشد[/b]
خوب گینگیزا هم آدمن
یعنی آدم هم نباشن کم از آدما ندارن
بعضی اردوگاههاشون دست گینگیزای نوبه 8-)
نیروهاشونو به فنا میدن یه کلید نقلی نمیتونن نگه دارن
:icon_2:
فکر کردی پشتیبانی دوتا برنامه درست و حسابی نمیتونه بنویسه؟
نخیر، جدیداً گینگیزِ انسان نما ساختن ، از نوع نوبش :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.