احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین ....
جالبیش اینه احساس هم میکنیا ولی باز ادامه میدی
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن
با منی؟؟؟
جان من نقل اشتباه رو پست من نزنین
با تو نیسم باوو
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
جالبیش اینه احساس هم میکنیا ولی باز ادامه میدی :|[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن:|[/div][/quote]
با منی؟؟؟ :shock:
جان من نقل اشتباه رو پست من نزنین[/div][/quote]
با تو نیسم باوو:|
هر کی بگه اینجا چه خبره و چرا اینطوری دارین با من حرف میزنین و من الان دارم دقیقا به چه کاری ادامه میدم که اینطور واسم پست مینویسین ، 20 امتیاز کل آزمونو بهش میدم ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
هر کی بگه اینجا چه خبره و چرا اینطوری دارین با من حرف میزنین و من الان دارم دقیقا به چه کاری ادامه میدم که اینطور واسم پست مینویسین ، 20 امتیاز کل آزمونو بهش میدم ....
+ 50 درصد سهمیه ....
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]هر کی بگه اینجا چه خبره و چرا اینطوری دارین با من حرف میزنین و من الان دارم دقیقا به چه کاری ادامه میدم که اینطور واسم پست مینویسین ، 20 امتیاز کل آزمونو بهش میدم ....[/div][/quote]
+ 50 درصد سهمیه .... :|:|:|
بخشیدا ولی * بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن
وای ؟ ( why ? )
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک
شما چند سالته ؟
@spamino_bot
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن:|[/div][/quote]
وای ؟ ( why ? ) :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: :oops::oops::oops::oops::oops::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک:|[/div][/quote]
شما چند سالته ؟
وای ؟ ( why ? )
شما چند سالته ؟
لایک نکن ، جوا بده .... ( حالا لایک هم کردی که چه بهتر .... ولی جواب هم بده ....)
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
وای ؟ ( why ? ) :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: :oops::oops::oops::oops::oops::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
شما چند سالته ؟[/div][/quote]
لایک نکن ، جوا بده .... ( حالا لایک هم کردی که چه بهتر .... ولی جواب هم بده ....)
وای ؟ ( why ? )
شما چند سالته ؟
آن چنان میگه شما چند سالته انگار خودش بالای 20 هس
خخخخخخخخخخخ
خب پرسیدم چند سالشه ......
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
شما چند سالته ؟[/div][/quote]
آن چنان میگه شما چند سالته انگار خودش بالای 20 هس :|[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خب پرسیدم چند سالشه ......
پرسشی در ذهن من مطرحه که چرا وقتی از یکی سوال میپرسی جواب نمیده ولی لایکت میکنه ......
منم پرسشی در ذهنم مطرحه
اگه تو انجمن درباره علم و مدرسه و تیزهوشان و مانند این ها صحبت نکنی میمیری؟
الان من درمورد تیزهوشان گفتم ؟؟؟؟؟
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پرسشی در ذهن من مطرحه که چرا وقتی از یکی سوال میپرسی جواب نمیده ولی لایکت میکنه ...... :|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
منم پرسشی در ذهنم مطرحه
اگه تو انجمن درباره علم و مدرسه و تیزهوشان و مانند این ها صحبت نکنی میمیری؟[/div][/quote]
الان من درمورد تیزهوشان گفتم ؟؟؟؟؟
پرسشی در ذهن من مطرحه که چرا وقتی از یکی سوال میپرسی جواب نمیده ولی لایکت میکنه ......
خب ، عقل کل با این سوالی که تو پرسیدی که اگه من دختر بودم ( که خداروشکر نیستم به دلایلی ) یک فحش هایی بهت میدادم که بری معنیش رو تو اینترنت پیدا کنی
این مطلب در 1394/05/08 17:01:11 نوشته شده است و در 1394/05/08 17:01:31 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]پرسشی در ذهن من مطرحه که چرا وقتی از یکی سوال میپرسی جواب نمیده ولی لایکت میکنه ...... :|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
خب ، عقل کل با این سوالی که تو پرسیدی که اگه من دختر بودم ( که خداروشکر نیستم به دلایلی :mrgreen: ) یک فحش هایی بهت میدادم که بری معنیش رو تو اینترنت پیدا کنی :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.