نه ... بگو ... همه گفتن ... تو هم بگو .....
من میام اینجا یکم حال کنم پس توقع حرف های درست و حسابی از من نداشته باشید زیرا امضام هم همین مطلب رو میرسونه ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]محمد مهدی ی چی بگم ناراحت نمیشی؟[/div][/quote]
نه ... بگو ... همه گفتن ... تو هم بگو ..... :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
من میام اینجا یکم حال کنم پس توقع حرف های درست و حسابی از من نداشته باشید زیرا امضام هم همین مطلب رو میرسونه ....
نه ... بگو ... همه گفتن ... تو هم بگو .....
یا ابا الفضل .... رفتم صفحه ی قبل و برگشتم دو تا لایک خورده بودم ....
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]محمد مهدی ی چی بگم ناراحت نمیشی؟[/div][/quote]
نه ... بگو ... همه گفتن ... تو هم بگو ..... :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
من میام اینجا یکم حال کنم پس توقع حرف های درست و حسابی از من نداشته باشید زیرا امضام هم همین مطلب رو میرسونه ....[/div][/quote]
یا ابا الفضل .... رفتم صفحه ی قبل و برگشتم دو تا لایک خورده بودم ....
احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین ....
جالبیش اینه احساس هم میکنیا ولی باز ادامه میدی
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن
این مطلب در 1394/05/08 16:47:31 نوشته شده است و در 1394/05/08 16:47:53 ویرایش شده است .
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
جالبیش اینه احساس هم میکنیا ولی باز ادامه میدی :|[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن:|
باز به چی ادامه میدم ؟
شرح دهید و در صورت لزوم شکل رسم کنید ( 5 امتیاز )
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
باز به چی ادامه میدم ؟
شرح دهید و در صورت لزوم شکل رسم کنید ( 5 امتیاز )
بخشیدا ولی * بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن
وای ؟ ( why ? )
@spamino_bot
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن:|[/div][/quote]
وای ؟ ( why ? ) :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: :oops::oops::oops::oops::oops::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::evil::evil:
وای ؟ ( why ? )
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
وای ؟ ( why ? ) :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: :oops::oops::oops::oops::oops::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک:|
وای ؟ ( why ? )
الان دقیقا دلیل این حرفت چیه ؟ ِ( 10 امتیاز )
@spamino_bot
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
وای ؟ ( why ? ) :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: :oops::oops::oops::oops::oops::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک:|[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن
با منی؟؟؟
جان من نقل اشتباه رو پست من نزنین
خخخخخخخخ
این بدبخت آخه چه گناهی کرده همش رو این نقل میزنیم آخه ؟
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
بخشیدا ولی ننــه بابات تورو با چ امیدی دارن بزگ میکنن:|[/div][/quote]
با منی؟؟؟ :shock:
جان من نقل اشتباه رو پست من نزنین[/div][/quote]
خخخخخخخخ :lol::lol::lol::lol::lol: :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
این بدبخت آخه چه گناهی کرده همش رو این نقل میزنیم آخه ؟
وای ؟ ( why ? )
هیچی
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]احساس میکنم بیش از حد دارین به من توهین میکنین .... :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
چیه خو؟؟؟؟؟؟؟قبلش گفتم ببخشید ک:|[/div][/quote]
الان دقیقا دلیل این حرفت چیه ؟ ِ( 10 امتیاز )[/div][/quote]
هیچی:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.