دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!!
خب نمیتونستی بگی با شوهرش داشته میرفته؟
بی خیال بابا
In the name of god
[quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!! :mrgreen:[/div][/quote]
خب نمیتونستی بگی با شوهرش داشته میرفته؟ :|[/div][/quote]
بی خیال بابا :icon_10:
دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!!
شوهرش سر کار بوده لابد ....
.
.
.
الکی مثلا من ساکن لندن هستم ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!! :mrgreen:[/div][/quote]
شوهرش سر کار بوده لابد .... :|
.
.
.
الکی مثلا من ساکن لندن هستم ... :|
.
.
.
برو عامو
کجا برم ؟
هدایت
[quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!! :mrgreen:[/div][/quote]
.
.
.
الکی مثلا من ساکن لندن هستم ... :|[/div][/quote]
برو عامو :|[/div][/quote]
کجا برم ؟
.
.
.
برو عامو
کجا برم ؟
به درکــــــ
آدرس بده بیام پیشت ...
هدایت
[quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]دختره بادوست پسرش باموتورداشتن میرفتن شمال! به هر تونلی که میرسیدن دخترپیاده میشده تاطه تونل سینه خیزمیرفته! جویای علت شدیم دیدیم دختره کلیپس زده بوده به سرش...!!! :mrgreen:[/div][/quote]
.
.
.
الکی مثلا من ساکن لندن هستم ... :|[/div][/quote]
برو عامو :|[/div][/quote]
کجا برم ؟[/div][/quote]
به درکــــــ:arrow:[/div][/quote]
آدرس بده بیام پیشت ... :|
اینو ولش کن
این بچگی هرجا حرف زده گفتن خفه
به حرفاش گوش نده اینا عقدست همه
هدایت
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]امیر-عرب[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ولکن دیگهههههههههههههههه تو مگه وزیر ارشادی ولموکن بزار شاد باشیم عاقو امیر _عرب[/div][/quote]
مگه فقط وزیر ارشاد باید ارشاد کنه؟ :|[/div][/quote]
شما ناراحتییییییی؟[/div][/quote]
اینو ولش کن
این بچگی هرجا حرف زده گفتن خفه
به حرفاش گوش نده اینا عقدست همه
من یه سوال برام پیش اومده :
این گرگه توی میگ میگ پول داشت بره سلاح و بمب بخره ...
ولی پول نداشت بره یه مرغ بخره کوفت کنه ؟
ما رو اسکل کرده بودااا ...
( هی .... این جوکه .... الکی گزترش نده .... جوکه .... میفهمی ؟ )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
من یه سوال برام پیش اومده :
این گرگه توی میگ میگ پول داشت بره سلاح و بمب بخره ...
ولی پول نداشت بره یه مرغ بخره کوفت کنه ؟
ما رو اسکل کرده بودااا ...
( هی .... این جوکه .... الکی گزترش نده .... جوکه .... میفهمی ؟ )
الان به منبع جوک دسترسی ندارم ...
نمیتونم کپی کنم ...
امیر جان انگار شما هم داری از همون منبع یا زیر شاخه هایی از اون منبع استفاده می کنی ...
یا شعبه های دیگرش ....
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]الان به منبع جوک دسترسی ندارم ...
نمیتونم کپی کنم ...
امیر جان انگار شما هم داری از همون منبع یا زیر شاخه هایی از اون منبع استفاده می کنی ...[/div][/quote]
یا شعبه های دیگرش ....
الان به منبع جوک دسترسی ندارم ...
نمیتونم کپی کنم ...
امیر جان انگار شما هم داری از همون منبع یا زیر شاخه هایی از اون منبع استفاده می کنی ...
یا شعبه های دیگرش ....
توی خصوصی اعتراف کن از کجا جوک برمیداری ؟؟؟
@spamino_bot
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]الان به منبع جوک دسترسی ندارم ...
نمیتونم کپی کنم ...
امیر جان انگار شما هم داری از همون منبع یا زیر شاخه هایی از اون منبع استفاده می کنی ...[/div][/quote]
یا شعبه های دیگرش ....[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
توی خصوصی اعتراف کن از کجا جوک برمیداری ؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.