معنی دار ترین شعری که تا حالا خوندم یک بیت شعر از فردوسی بود که در وصف زیبایی و ژرفای این سروده در جهارچوب سخن من که حداقل نمیتونم سخنی به میان بیارم
نباشد همی نیک و بد پایدار................همان به که نیکی بود یادگار
رهام
roham.eryha
معنی دار ترین شعری که تا حالا خوندم یک بیت شعر از فردوسی بود که در وصف زیبایی و ژرفای این سروده در جهارچوب سخن من که حداقل نمیتونم سخنی به میان بیارم
[b]
نباشد همی نیک و بد پایدار................همان به که نیکی بود یادگار[/b]
رهام
رهام
موافقم یکم به این بیت عمل کن بد نیست
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]معنی دار ترین شعری که تا حالا خوندم یک بیت شعر از فردوسی بود که در وصف زیبایی و ژرفای این سروده در جهارچوب سخن من که حداقل نمیتونم سخنی به میان بیارم
[b]
رهام[/div][/quote]
رهام
از من چز نیکیو خیر و برکت و خوبی مگه چیز دیگه ای هم تا حالا دیدی؟
roham.eryha
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]معنی دار ترین شعری که تا حالا خوندم یک بیت شعر از فردوسی بود که در وصف زیبایی و ژرفای این سروده در جهارچوب سخن من که حداقل نمیتونم سخنی به میان بیارم
[b]
رهام[/div][/quote]
موافقم یکم به این بیت عمل کن بد نیست [/div][/quote]
از من چز نیکیو خیر و برکت و خوبی مگه چیز دیگه ای هم تا حالا دیدی؟ :icon_2:
رهام
از من چز نیکیو خیر و برکت و خوبی مگه چیز دیگه ای هم تا حالا دیدی؟
ظاهرا به غیر ادعا داشتن روتم خیلی زیاده
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]معنی دار ترین شعری که تا حالا خوندم یک بیت شعر از فردوسی بود که در وصف زیبایی و ژرفای این سروده در جهارچوب سخن من که حداقل نمیتونم سخنی به میان بیارم
[b]
رهام[/div][/quote]
موافقم یکم به این بیت عمل کن بد نیست [/div][/quote]
از من چز نیکیو خیر و برکت و خوبی مگه چیز دیگه ای هم تا حالا دیدی؟ :icon_2:[/div][/quote]
ظاهرا به غیر ادعا داشتن روتم خیلی زیاده :|
روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست / از بهر طمع بال و پر خویش بیاراست
تِ بده تا دهمت آگهی از سرّ قضا
که به روی که شدم عاشق و از بوی که مست
...
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div]روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست / از بهر طمع بال و پر خویش بیاراست :icon_10:[/div][/quote]
تِ بده تا دهمت آگهی از سرّ قضا
که به روی که شدم عاشق و از بوی که مست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.